Ξεκίνησαν οι πληρωμές 7.000 δικαιούχων του «Εξοικονομώ Ι»

«Εξοικονομώ 2025»: Αυτές είναι οι περιοχές με το μεγαλύτερο προβάδισμα για ένταξη στο πρόγραμμα

Περιεχόμενο

Την υπαγωγή 7.000 δικαιούχων στο πρόγραμμα «Εξοικονομώ Ι» ενέκρινε το διοικητικό συμβούλιο του Εθνικού Ταμείου Επιχειρηματικότητας και Ανάπτυξης (ΕΤΕΑΝ).
Το συνολικό ποσό που πρόκειται να αποδοθεί για την αποπληρωμή παρεμβάσεων εξοικονόμησης ενέργειες σε κατοικίες ανέρχεται σε 50 εκατομμύρια ευρώ και προέρχεται κατά κύριο λόγο από επιστροφές χρεολυσίων από άλλους δικαιούχους-μετέχοντες στο πρόγραμμα.
Με την υπαγωγή του συγκεκριμένου αριθμού δικαιούχων στο πρόγραμμα μειώνεται αρκετά ο αριθμός αυτών που παραμένουν σε εκκρεμότητα και ο οποίος υπολογίζεται σε 30.000.
Εν τω μεταξύ στο αμέσως επόμενο διάστημα επίκειται και η ενεργοποίηση του «Εξοικονομώ ΙΙ» για το οποίο το ΕΤΕΑΝ έχει δημοσιεύσει τη σχετική πρόσκληση προς τα πιστωτικά ιδρύματα.
Μάλιστα, δόθηκε και μια μικρή παράταση στην πρόσκληση, με την νέα προθεσμία να λήγει στις 6 Σεπτεμβρίου.

 

Πως σας φάνηκε το άρθρο;
+1
0
+1
0
+1
0

Κοινοποίηση σε

Facebook
X

Στείλτε μας το παράπονο, την παρατήρηση, την καταγγελία, το σχόλιο, το αίτημα, την φωτογραφία σας και βοηθήστε να κάνουμε την, πόλη, την κοινωνία και τον τόπο μας ένα καλύτερο μέρος για εμάς και τα παιδιά μας. Στείλτε μήνυμα στο info@eordaialive.com ή πάρτε μας τηλέφωνο στο 6981893715 (Viber) Μην το σκέφτεσαι, η γνώμη και η γνώση σου ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΑ !