ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΕΡΤ3 ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΎ

Eordaialive Team
2λ ανάγνωσης
Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΕΡΤ3 ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΎ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο ραδιοφωνικός σταθμός Μακεδονίας της ΕΡΤ3 στους 102fm και το ραδιόφωνο του πολιτισμού της ΕΡΤ3 στους 95,8fm θα φιλοξενήσουν τους μαθητές της Γ΄ τάξης του Γυμνασίου Ανατολικού Εορδαίας στα πλαίσια της εκπομπής «ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝ ΤΑΞΕΙ». Οι μαθητές θα μας ταξιδέψουν 200 χρόνια πριν, στην Επανάσταση του 1821, μέσα από δικά τους πρωτότυπα κείμενα. Αξιοποιώντας τις ιστορικές τους γνώσεις και τη φαντασία τους, θα μας αφηγηθούν και θα σχολιάσουν τα γεγονότα της Επανάστασης, σαν να υπήρξαν οι ίδιοι αυτόπτες μάρτυρες. Μια ενδιαφέρουσα ματιά στην εθνική μας Ιστορία μέσα από το πρίσμα της νέας γενιάς.

Στην εκπομπή συμμετέχουν με κείμενά τους οι μαθητές της Γ΄ τάξης του Γυμνασίου Ανατολικού: Δημήτρης Αθανασιάδης, Μάρθα Γαβριηλίδου, Λευτέρης Διαμαντόπουλος, Ζωή Δαλάκα, Αθηνά Θεοδοσιάδου, Δήμητρα Μπακάλη, Δημήτρης Παρασίδης, Χρύσα Σπυρίδου και Μαργαρίτα Χριστοφορίδου. Η επιλογή των τραγουδιών της εκπομπής έγινε σε συνεργασία με τους μαθητές του Μουσικού Σχολείου Πτολεμαΐδας: Γιάννη Αποστολίδη, Μαρία Βασβατέκη, Δήμητρα Δαλδογιάννη, Κυριακή Ιωαννίδου, Θοδωρή Καραστογιάννη, Γεώργιο Κόντη, Θάνο Κουτσουμπίδη, Βάσια Τσιρανίδου, Τάσο Σίσιο και Γιάννη Φανάκη. Η ηχογράφηση και η τεχνική επιμέλεια της εκπομπής έγιναν στο στούντιο της ΕΡΑ Φλώρινας από τον κ. Νίκο Δούγλα.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

 

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

 

Ακολούθησε μας στο Twitter

 

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Η εκπομπή θα μεταδοθεί την Κυριακή 25 Μαρτίου 2018 στις 11:00-12:00 από τις συχνότητες του ραδιοφώνου της ΕΡΤ3 στους 102fm και 95,8fm, από την ΕΡΑ Φλώρινας στους 96,6fm, από την ΕΡΑ Κοζάνης στους 100,2fm και διαδικτυακά στην παρακάτω διεύθυνση http://webradio.ert.gr/liveradio/florina.html.

Καλή ακρόαση σε όλους.

 

Ο Διευθυντής του Γυμνασίου Ανατολικού

 

Χαρίλαος Πράπας

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!