ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤΙΚΗΣΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΟΝΗΣΗ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΗΣ ΔΙΑΤΡΙΒΗΣ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ

Το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας συμμετέχει στην 86η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας συμμετέχει στην 86η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

 

Το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας (https://www.uowm.gr/) στο πλαίσιο εξωστρέφειας και αποσκοπώντας στην ανάδειξη και προβολή του πολυδιάστατου έργου του, θα λάβει για πρώτη φορά μέρος στην 86η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, ως εκθέτης,  η οποία θα πραγματοποιηθεί από την 10η Σεπτεμβρίου 2022 έως και την 18η Σεπτεμβρίου 2022.

Στην φετινή 86η ΔΕΘ, με τιμώμενη χώρα τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας θα συμμετέχει στο θεματικό αφιέρωμα για την εκπαίδευση “ACADEMIA” (Περίπτερο 14/ Stand 22), μαζί με άλλα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα, εκπαιδευτικούς και ερευνητικούς φορείς της χώρας.

Το Π.Δ.Μ. με τη συμμετοχή του εστιάζει στη σημαντική έρευνα η οποία παράγεται εντός του Πανεπιστήμιου και αξιοποιείται μέσω των τεχνοβλαστών και των ερευνητικών έργων αλλά και πώς αυτή η τεχνογνωσία μετασχηματίζεται σε γνώση και αποτυπώνεται μέσα από το σπουδαίο έργο των επιστημονικών φοιτητικών ομάδων του.

Το περίπτερο του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας θα λειτουργεί στις ώρες λειτουργίας της Έκθεσης (Σάββατο 10 & 17/09 και Κυριακή 11 & 18/09: 10:00-22:00 και καθημερινές 16:00-22:00).

 

Κοινοποιήστε το άρθρο

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

asfaleies nikou ptolemaida