To νέο Δ. Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Πτολεμαΐδας ”ΥΨΙΚΑΜΙΝΟΣ”

Περιεχόμενο

Μετά την γενική συνέλευση που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του απολογισμού του 1ου φεστιβάλ Πτολεμαΐδας και της προετοιμασίας του 2ου και κατόπιν των παραιτήσεων από μέλη του Δ.Σ. του κ. Κατσίνα Χ. και της κας Μαυρίδου Μ. έγινε Ανασύνθεση του Δ.Σ. σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στο Καταστατικό του Συλλόγου.

Ύστερα από πρόταση που υποβλήθηκε και τέθηκε σε  ψηφοφορία  το Διοικητικό Συμβούλιο συγκροτήθηκε εκ νέου σε σώμα ως εξής:

α) Κοκκινίδης Ευστάθιος, Πρόεδρος  Δ.Σ.

β) Τσαβδαρίδης Λάζαρος, Αντιπρόεδρος  Δ.Σ.

γ) Μπέση Σοφία, Γεν. Γραμματέας  Δ.Σ.

δ) Μπανιά Χριστίνα, Ταμίας Δ.Σ.

ε) Βελημαχίτου Άννα, τακτικό μέλος/έφορος

στ) Ιορδανίδης Στράτος, τακτικό μέλος/έφορος

ζ)  Μαυρίδου Μάρθα, τακτικό μέλος /έφορος

η) Μπισούκη Αλίκη, τακτικό μέλος/έφορος

θ) Τζιούφα Ελένη, τακτικό μέλος/έφορος.

 

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Πως σας φάνηκε το άρθρο;
+1
0
+1
0
+1
0

Κοινοποίηση σε

Facebook
X

Στείλτε μας το παράπονο, την παρατήρηση, την καταγγελία, το σχόλιο, το αίτημα, την φωτογραφία σας και βοηθήστε να κάνουμε την, πόλη, την κοινωνία και τον τόπο μας ένα καλύτερο μέρος για εμάς και τα παιδιά μας. Στείλτε μήνυμα στο info@eordaialive.com ή πάρτε μας τηλέφωνο στο 6981893715 (Viber) Μην το σκέφτεσαι, η γνώμη και η γνώση σου ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΑ !