Το Discovery Channel στην Πτολεμαΐδα.(γράφει ο Χρήστος Σεφθελής )

Κοινοποιήστε το άρθρο

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Το Discovery Channel,  το γνωστό κανάλι των ντοκιμαντέρ στην πόλη μας. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες συνεργείο του γνωστού για το κύρος του καναλιού, βρίσκεται στην πόλη μας στα πλαίσια έρευνας, ώστε να αποκαλυφθεί αν υπάρχει δημοτική αστυνομία στην πόλη μας ή πρόκειται για μύθο.

Έχουμε  βρει ενδείξεις ότι υπάρχει, μας είπαν οι ερευνητές. Υπάρχουν γραπτές αναφορές, στο οργανόγραμμα του δήμου, στις καταστάσεις μισθοδοσίας και αλλού. Οι δημοτικοί άρχοντες υποστηρίζουν ότι υπάρχουν. Αλλά εδώ και πολύ καιρό δεν τους έχει δει κανείς. Οι νεώτεροι δεν γνωρίζουν καν την ύπαρξη τους.

Ηλικιωμένοι κάτοικοι τους θυμούνται τα παλιά χρόνια. Παραδόσεις που τους συνέδεαν με το δωδεκαήμερο των Χριστουγέννων, μιας και τότε παρατηρούνταν οι περισσότερες εμφανίσεις τους  τις τελευταίες φορές, δεν επιβεβαιώθηκαν τα τελευταία Χριστούγεννα, αφού δεν υπήρξε καμία εμφάνιση τους. Που και που κάποιος υποστηρίζει ότι τους είδε, αναζωπυρώνοντας το ενδιαφέρον και τις φήμες για την ύπαρξη τους. Αναφορές για εμφάνιση τους σε χαλάσματα λίγο έξω από την πόλη, ελέγχονται για την ακρίβεια τους.

Η ύπαρξη ή όχι δημοτικής αστυνομίας στην Πτολεμαΐδα κινείται στα όρια της πραγματικότητας και του θρύλου. Αντικρουόμενα στοιχεία κάνουν το μυστήριο ακόμη πιο μεγάλο. Περιμένουμε με αγωνία το τέλος της έρευνας και των γυρισμάτων, ώστε τελικά η προβολή του ντοκιμαντέρ να ρίξει φως στο μυστήριο.

 

Από την Πτολεμαΐδα

Σεφθελής Χρήστος

 

Nikou asfaleies Ptolemaida

Στείλτε τη δική σας είδηση, σχόλιο, καταγγελία στο eordaialive.com Τηλεφωνικά στο 2463504856 – 6981893715, στο FaceBook , μέσω email στο info@eordaialive.com

Aκούστε μας LIVE! Ράδιο Καψούρα!

Θεατρικοποίηση των ιστορικών ποιημάτων της Παρθένας Τσοκτουρίδου από την Παναρκαδική Ομοσπονδία Τορόντο του Καναδά

iordanidis ptolemaida
Xatzipavlidis Sinergio Ptolemaida