Την Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2017 συστάθηκε ο σύλλογος “Φίλοι της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Πτολεμαΐδας”.

Eordaialive Team
1λ ανάγνωσης
Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Την Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2017 συστάθηκε ο σύλλογος "Φίλοι της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Πτολεμαΐδας".

Την Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2017 συστάθηκε ο σύλλογος “Φίλοι της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Πτολεμαΐδας”.
Σκοπός του συλλόγου είναι η ανάληψη δραστηριοτήτων για την παροχή βοήθειας και υποστήριξης στο έργο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Πτολεμαΐδας και η εξασφάλιση της πληρέστερης ικανοποίησης των επιστημονικών, πνευματικών, μορφωτικών, εκπολιτιστικών αναγκών του Εορδαϊκού λαού μέσα από δραστηριότητες της Βιβλιοθήκης.
Προτεραιότητες του συλλόγου αποτελούν η διάδοση του βιβλίου. η διαφύλαξη του λαϊκού πολιτισμού και της τοπικής ιστορίας καθώς και η διοργάνωση εκπαιδευτικών εργαστηρίων και παντός τύπου εκδηλώσεων προώθησης της ανάγνωσης.
Μετά την εκλογική διαδικασία της 1ης Γενικής Συνέλευσης συστάθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου “Φίλοι της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Πτολεμαΐδας” και εκλέχθηκαν:
Πρόεδρος: Αγάπη Τερζοπούλου
Αντιπρόεδρος: Χρήστος Κατσίνας
Γραμματέας: Γεωργία Ευαγγελοπούλου
Ταμίας: Φανή Στεφάνου
Μέλος: Σοφία Καλμανίδου

 

Ο σύλλογος έχοντας αποκτήσει νομική υπόσταση είναι πλέον ανοικτός σε νέα μέλη που θα ήθελαν να συνεισφέρουν με τον όποιο τρόπο μπορούν τη βοήθειά τους για την επίτευξη των στόχων του.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

 

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

 

Ακολούθησε μας στο Twitter

 

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Τηλ.επικοινωνίας : 6984952548

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!