Τι θα γίνει με άνοιγμα κομμωτηρίων και κέντρων περιποίησης νυχιών

Τι θα γίνει με άνοιγμα κομμωτηρίων και κέντρων περιποίησης νυχιών

Περιεχόμενο

Σήμερα Παρασκευή αναμένονται οι σχετικές εισηγήσεις των ειδικών και της Επιτροπής των Λοιμωξιολόγων προς την κυβέρνηση, ώστε να ληφθούν οι αποφάσεις για τα μέτρα που θα ισχύσουν για το επόμενο διάστημα και τα οποία θα ανακοινωθούν το απόγευμα από τον υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη, Νίκο Χαρδαλιά. Μεγάλο ερωτηματικό παραμένει μέχρι στιγμής το τι θα γίνει με τα κομμωτήρια και τα κέντρα περιποίησης άκρων.

Ωστόσο, μια πρόγευση των όσων θα ισχύσουν ή τουλάχιστον των όσων επιθυμεί η κυβέρνηση να λειτουργήσουν και έχει προτείνει αντιστοίχως στην Επιτροπή αποκάλυψε ο Υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στον ΑΝΤ1 και στον Γιώργο Παπαδάκη.

«Την ημέρα που έκανα την ανακοίνωση του click away όταν γύρισα στο υπουργείου είχαμε εκατοντάδες τηλεφωνήματα για τα καταστήματα περιποίησης άκρων. Ήταν το πιο μεγάλο κοινωνικό αίτημα» είπε ο Υπουργός.

Ωστόσο στο ερώτημα αν θα ανοίξουν τη Δευτέρα τα κομμωτήρια και τα κέντρα περιποίησης άκρων αρκέστηκε να πει πως «σε ένα από τα σενάρια που έχουμε είναι και αυτό ανοιχτό» και παρέπεμψε στην Επιτροπή.

«Ό,τι πει η Επιτροπή, δεν προκαταλαμβάνω τι θα πει η Επιτροπή. Όπου τηρήθηκαν οι κανόνες στα κομμωτήρια και στα νυχάδικα δεν έχουν εντοπιστεί σημαντικά κρούσματα σε αυτούς τους χώρους» σημείωσε.

Πως σας φάνηκε το άρθρο;
+1
0
+1
0
+1
0

Κοινοποίηση σε

Facebook
X

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Στείλτε μας το παράπονο, την παρατήρηση, την καταγγελία, το σχόλιο, το αίτημα, την φωτογραφία σας και βοηθήστε να κάνουμε την, πόλη, την κοινωνία και τον τόπο μας ένα καλύτερο μέρος για εμάς και τα παιδιά μας. Στείλτε μήνυμα στο info@eordaialive.com ή πάρτε μας τηλέφωνο στο 6981893715 (Viber) Μην το σκέφτεσαι, η γνώμη και η γνώση σου ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΑ !