Τι καιρό θα κάνει τη Μεγάλη Εβδομάδα (βίντεο)

Περιεχόμενο

«Από σήμερα και κυρίως από αύριο η θερμοκρασία ανεβαίνει αρκετά και μέχρι τα μέσα της Μεγάλης Εβδομάδας θα φτάσει και τους 26-28 βαθμούς», είπε στην ΕΡΤ1, ο Κώστας Λαγουβάρδος, μετεωρολόγος του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.

Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, θα έχουμε ελάχιστες λασποβροχές και μεταφορά σκόνης από την Αφρική. Επίσης δεν θα υπάρξουν προβλήματα με τους άνεμους.

Το Μεγάλο Σάββατο και την Κυριακή του Πάσχα, υπάρχει περίπτωση τοπικών βροχοπτώσεων.

Δείτε αναλυτικά την πρόβλεψη του κ. Λαγουβάρδου για τη Μεγάλη Εβδομάδα:

 

Πως σας φάνηκε το άρθρο;
+1
0
+1
0
+1
0

Κοινοποίηση σε

Facebook
X

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Στείλτε μας το παράπονο, την παρατήρηση, την καταγγελία, το σχόλιο, το αίτημα, την φωτογραφία σας και βοηθήστε να κάνουμε την, πόλη, την κοινωνία και τον τόπο μας ένα καλύτερο μέρος για εμάς και τα παιδιά μας. Στείλτε μήνυμα στο info@eordaialive.com ή πάρτε μας τηλέφωνο στο 6981893715 (Viber) Μην το σκέφτεσαι, η γνώμη και η γνώση σου ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΑ !