Ενημέρωση με νέα και ειδήσεις από Πτολεμαΐδα, Εορδαία, Κοζάνη, Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Τι είναι η σαλμονέλα και ποια προϊόντα έχει ανακαλέσει ο ΕΟΦ;

Κοινοποιήστε το άρθρο

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Ένα ζήτημα που απασχολεί τους γονείς πολύ έντονα τις τελευταίες ημέρες είναι η προσωρινή ανάκληση του ΕΟΦ, που αφορά βρεφικά γάλατα, έπειτα από σχετική ανακοίνωση των Γαλλικών Αρχών για περιστατικά σαλμονέλλωσης, σε προϊόντα που είχαν παραχθεί στο εργοστάσιο της εταιρείας LACTALIS  στη Γαλλία.

Τι είναι η σαλμονέλα και με ποιους τρόπους μπορεί να μεταφερθεί στα τρόφιμα; Διαβάστε τις πληροφορίες αυτές στο άρθρο μου «Σαλμονέλα: Ο επίμονος εχθρός» και ανακαλύψτε τρόπους για να περιορίσετε τον κίνδυνο σαλμονέλλωσης, στο ακόλουθο link:

https://www.mednutrition.gr/portal/ygeia/alles-pathiseis/13720-salmonela-o-epimonos-exthros

Οι καταναλωτές-γονείς καλούνται, εφόσον έχουν προμηθευτεί τα εν λόγω προϊόντα, να μην τα χρησιμοποιήσουν προληπτικά και να επικοινωνήσουν με τον παιδίατρό τους για εναλλακτικό σκεύασμα. Διαβάστε την επίσημη ανακοίνωση του ΕΟΦ.

Το μέτρο αυτό είναι προσωρινό, για προληπτικούς λόγους, έως ότου ολοκληρωθεί η διερεύνηση. Δείτε αναλυτικά τον πίνακα των προϊόντων, όπως δημοσιεύτηκε στον ΕΟΦ.

Με εκτίμηση,

white
white
whiterissakis-mednutritionΜιχάλης Ρισσάκης,
Τεχνολόγος Τροφίμων, M.Sc
Anagnostis Ptolemaida
Nikou asfaleies Ptolemaida

Στείλτε τη δική σας είδηση, σχόλιο, καταγγελία στο eordaialive.com Τηλεφωνικά στο 2463504856 – 6981893715, στο FaceBook , μέσω email στο info@eordaialive.com

Δείτε το νέο spot της ΔΙΑΔΥΜΑ
Pink Woman Ptolemaida
Xatzipavlidis Sinergio Ptolemaida
iordanidis ptolemaida