Τι αλλάζει στους μισθούς όσων μετατάσσονται σε ανώτερη κατηγορία (ΦΕΚ)

Κοινοποιήστε το άρθρο

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Σε ΦΕΚ δημοσιεύτηκε η νομοθετική ρύθμιση  με την οποία επιλύονται τα προβλήματα που έχουν προκύψει από πράξεις του Ελεγκτικού Συνεδρίου σχετικά με την αναγνώριση του συνόλου της προϋπηρεσίας στην περίπτωση μετάταξης εργαζόμενου σε ανώτερη εκπαιδευτική βαθμίδα.

Συγκεκριμένα δημοσιεύτηκε σε ΦΕΚ, το σχέδιο νόμου: «Ι) Κεντρικά Αποθετήρια Τίτλων, ΙΙ) Προσαρμογή της Ελληνικής Νομοθεσίας στις διατάξεις της Οδηγίας (ΕΕ) 2016/2258 και άλλες διατάξεις και ΙΙΙ) Λοιπές διατάξεις του Υπουργείου Οικονομικών.», στο οποίο περιλαμβάνεται το άρθρο 44 που έρχεται να συμπληρώσει το άρθρο 25 του Ν.4354/15 και προβλέπει την μισθολογική αναγνώριση του συνόλου της προϋπηρεσίας που διανύθηκε και λαμβανόταν υπόψη για τη μισθολογική κατάταξη και εξέλιξη στα Μ.Κ. της κατώτερης εκπαιδευτικής κατηγορίας, στις περιπτώσεις μετάταξης σε ανώτερη κατηγορία.

Με το άρθρο 44, γίνεται τροποποίηση του άρθρου 25 του ν. 4354/2015 και στο άρθρο 25 του ν. 4354/2015 (Α΄176) προστίθεται παράγραφος 13 ως εξής: «13. Για τη μισθολογική κατάταξη στα Μ.Κ. του άρθρου 9 των υπαλλήλων που μετατάσσονται από κατώτερη σε ανώτερη κατηγορία εκπαίδευσης, λαμβάνεται υπόψη το σύνολο της υπηρεσίας που είχε διανυθεί και λαμβανόταν υπόψη για τη μισθολογική κατάταξη και εξέλιξη στα Μ.Κ. της κατώτερης εκπαιδευτικής βαθμίδας.»

Πλέον το άρθρο 44 που δίνει λύση στο πρόβλημα είναι νόμος του κράτους.

eordaialive

ΦΕΚ 

Nikou asfaleies Ptolemaida

Στείλτε τη δική σας είδηση, σχόλιο, καταγγελία στο eordaialive.com Τηλεφωνικά στο 2463504856 – 6981893715, στο FaceBook , μέσω email στο info@eordaialive.com

Κέντρο Ποδηλάτου Παπαδόπουλος
Κρεοπωλείο Παπαδημητρίου Κοζάνη
Γρηγοριαδης Ζαχος Κοζάνη
Εξατμίσεις Ρουσόπουλος Κοζάνη
Pink Woman Ptolemaida
iordanidis ptolemaida
Κρεοπωλείο Λουκάς Πτολεμαΐδα Εορδαία
Xatzipavlidis Sinergio Ptolemaida