Εορδαία, eordaia, Πτολεμαΐδα, Πτολεμαϊδα, Πτολεμαίδα, Πτολεμαιδα, ptolemaida, Δυτική Μακεδονία, Κοζάνη, Ειδήσεις, ptolemaida news, τα νεα της πτολεμαϊδας, νεα πτολεμαϊδασ, τα νεα τησ πτολεμαϊδασ, τα νεα τησ πτολεμαϊδασ σημερα, τα νεα τησ πτολεμαϊδασ σημερα, τα νεα της πτολεμαιδας, τα νεα της πτολεμαϊδας σημερα, τα νεα τησ πτολεμαιδασ, εορδαια νεα, τανεα τησ πτολεμαιδασ
Εορδαία, eordaia, Πτολεμαΐδα, Πτολεμαϊδα, Πτολεμαίδα, Πτολεμαιδα, ptolemaida, Δυτική Μακεδονία, Κοζάνη, Ειδήσεις, ptolemaida news, τα νεα της πτολεμαϊδας, νεα πτολεμαϊδασ, τα νεα τησ πτολεμαϊδασ, τα νεα τησ πτολεμαϊδασ σημερα, τα νεα τησ πτολεμαϊδασ σημερα, τα νεα της πτολεμαιδας, τα νεα της πτολεμαϊδας σημερα, τα νεα τησ πτολεμαιδασ, εορδαια νεα, τανεα τησ πτολεμαιδασ
  • ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
    • ΕΟΡΔΑΙΑ
    • ΚΑΣΤΟΡΙΑ
    • ΚΟΖΑΝΗ
    • ΦΛΩΡΙΝΑ
    • ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ-ΕΟΡΔΑΙΑ
  • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
  • ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
    • ΕΟΡΔΑΙΑ
    • ΚΑΣΤΟΡΙΑ
    • ΚΟΖΑΝΗ
    • ΦΛΩΡΙΝΑ
    • ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ-ΕΟΡΔΑΙΑ
  • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
  • 698 189 3715
  • info@eordaialive.com
Optika Anagnostis ptolemaida Reggia Ptolemida Pizzaria iek volteros butterflys ptolemaida
Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης > Blog > ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ > Θρίλερ με τα 19 εκατ. ευρώ σε κρύπτη βίλας στο Παλαιό Ψυχικό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Θρίλερ με τα 19 εκατ. ευρώ σε κρύπτη βίλας στο Παλαιό Ψυχικό

Eordaialive Team
11/11/2018
Δεν υπάρχουν Σχόλια
3λ ανάγνωσης
Κοινοποιήστε
Στείλτε μας το παράπονο, την παρατήρηση, την καταγγελία, το σχόλιο, το αίτημα, την φωτογραφία σας και βοηθήστε να κάνουμε την, πόλη, την κοινωνία και τον τόπο μας ένα καλύτερο μέρος για εμάς και τα παιδιά μας. Στείλτε μήνυμα στο info@eordaialive.com ή πάρτε μας τηλέφωνο στο 6981893715 (Viber) Μην το σκέφτεσαι, η γνώμη και η γνώση σου ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΑ !
Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Θρίλερ με τα 19 εκατ. ευρώ σε κρύπτη βίλας στο Παλαιό Ψυχικό
Κοινοποιήστε

Το ιλιγγιώδες ποσό των 19.000.000 ευρώ, βρέθηκε σε σπίτι πολιτικού του ΠΑΣΟΚ στο Παλαιό Ψυχικό, έπειτα από έλεγχο της Αστυνομίας, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της, η εφημερίδα “Δημοκρατία”.

tomiro

Σύμφωνα με την εφημερίδα, το τεράστιο ποσό βρισκόταν σε ειδική κρύπτη, ενώ η Αστυνομία εργαζόταν επί μήνες στη συγκεκριμένη υπόθεση. Συγκεκριμένα, στο ρεπορτάζ αναφέρεται ότι η αστυνομία είχε εδώ και καιρό πληροφορίες ότι στο συγκεκριμένο διώροφο είχε «θαφτεί» μεγάλο χρηματικό ποσό και είχε θέσει υπό παρακολούθηση το συγκεκριμένο σπίτι, το οποίο – αν και ακατοίκητο – φρουρούταν σε 24ωρη βάση από εταιρεία security.

Η έφοδος φέρεται να έγινε με 15 αστυνομικούς την περασμένη Τρίτη, την ώρα που τρεις ιδιωτικοί φρουροί βρίσκονταν μέσα στο σπίτι του πρώην υπουργού. Οι αστυνομικοί φέρονται να τους ακινητοποίησαν και ξεκίνησαν, με τη βοήθεια ειδικών μηχανημάτων την έρευνα. Λίγη ώρα μετά, εντόπισαν σε ειδική κρύπτη το ιλιγγιώδες ποσό σε μεγάλες δεσμίδες των 50 ευρώ.

ΕΛ.ΑΣ.: Δεν υπήρξε επιχείρηση της Αστυνομίας 

Η Ελληνική Αστυνομία διαψεύδει το δημοσίευμα της εφημερίδας «Δημοκρατία», τονίζοντας πως δεν υπήρξε καμία αστυνομική επιχείρηση στο συγκεκριμένο σπίτι.
“Καμία Υπηρεσία της Ελληνικής Αστυνομίας δεν πραγματοποίησε επιχείρηση σε οικία στο Παλαιό Ψυχικό, όπως επικαλείται σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ»”, αναφέρεται σε ανακοίνωσή της.

Από την πλευρά της η εφημερίδα «Δημοκρατία» εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση: 

«Αναφορικά με τους διάφορους επισπεύδοντες για το σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας μας, τους καλούμε να διαβάσουν προσεκτικά την ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας για το θέμα. Σε κάθε περίπτωση η «δημοκρατία» επιμένει στις πληροφορίες της. Ας μη βιάζονται ορισμένοι να αθωώσουν διεφθαρμένους πολιτικούς διότι θα βρεθούν προ εκπλήξεων. Συστήνουμε λοιπόν υπομονή και ψυχραιμία στους ανησυχούντες».

Την παρέμβαση της ΕΣΗΕΑ για το δημοσίευμα της «Δημοκρατίας» ζητά το ΚΙΝΑΛ

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας του Κινήματος Αλλαγής, Σταμάτης Μαλέλης, επικοινώνησε τηλεφωνικά με την πρόεδρο της ΕΣΗΕΑ, Μαρία Αντωνιάδου.
Αναλυτικά η ανακοίνωση από το Γραφείου Τύπου:

“Την παρέμβαση της ΕΣΗΕΑ στο ζήτημα που έχει προκύψει με το κατασκευασμένο δημοσίευμα της εφημερίδας “Δημοκρατία”, ζήτησε σήμερα ο υπεύθυνος επικοινωνίας του Κινήματος Αλλαγής Σταμάτης Μαλέλης.

Ο κ. Μαλέλης επικοινώνησε τηλεφωνικά με την πρόεδρο της ΕΣΗΕΑ Μαρία Αντωνιάδου, στην οποία διαμαρτυρήθηκε έντονα για τα fake news της εφημερίδας, τονίζοντας ότι τέτοιες πρακτικές πλήττουν τη Δημοκρατία και την Ελευθεροτυπία”.

Φωτο: Εφημερίδα “Δημοκρατία”

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Facebook Αντιγραφή συνδέσμου Εκτύπωση
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

DEI_ENERGYCOACH
texniko grafeio
metavash ae
a close-up of a fruit
aioliki vermiou
radiokapsoura.gr
drone
nikou sidiroupouloy
radio melodia
delikostas antallaktola
ioardanidis
laika se matsore
Δακτυλογραφήσεις
27α Ερμακιώτεια: Διήμερες Εκδηλώσεις στις 23-24 Ιουλίου στο Δημοτικό Σχολείο Ερμακιάς
ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ-ΕΟΡΔΑΙΑΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

27α Ερμακιώτεια: Διήμερες Εκδηλώσεις στις 23-24 Ιουλίου στο Δημοτικό Σχολείο Ερμακιάς

0λ ανάγνωσης
Καταγγελία αναγνώστριας - Επικίνδυνη Διασταύρωση στην Πτολεμαΐδα: Νέο Τροχαίο στη Συμβολή Γουμέρας με Ελ. Βενιζέλου (φωτογραφίες)
ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ-ΕΟΡΔΑΙΑ

Καταγγελία αναγνώστριας – Επικίνδυνη Διασταύρωση στην Πτολεμαΐδα: Νέο Τροχαίο στη Συμβολή Γουμέρας με Ελ. Βενιζέλου (φωτογραφίες)

1λ ανάγνωσης
ΔΕΥΑΕ: Παράταση Διακοπής Νερού στην Πτολεμαΐδα έως τις 16:00 λόγω Εκτεταμένης Βλάβης
ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ-ΕΟΡΔΑΙΑ

ΔΕΥΑΕ: Παράταση Διακοπής Νερού στην Πτολεμαΐδα έως τις 16:00 λόγω Εκτεταμένης Βλάβης

1λ ανάγνωσης
Λ. Μαλούτας : Απολογισμός πεπραγμένων χωρίς Αποτύπωμα - Η δημοτική αρχή Κοζάνης στον "αυτόματο πιλότο", χωρίς όραμα και χωρίς διεκδικήσεις.
ΚΟΖΑΝΗΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Λ. Μαλούτας : Απολογισμός πεπραγμένων χωρίς Αποτύπωμα – Η δημοτική αρχή Κοζάνης στον “αυτόματο πιλότο”, χωρίς όραμα και χωρίς διεκδικήσεις.

5λ ανάγνωσης

Το eordaialive.com δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενο τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το eordaialive.com ασπάζεται βαθιά, τις δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Νέα & Ειδήσεις από Πτολεμαΐδα, Εορδαία, Κοζάνη, ptolemaida, kozani, eordaia Κοζανη Κοζάνης Κοζανη kozani kozanh kozanhs KOZANI Πτολεμαίδα ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ Eordaia Εορδαία

Eordaialive logo
Facebook-f X-twitter Instagram Youtube
Χρήσιμα
  • Πολιτική Απορρήτου
  • Καταγγελίες Αναγνωστών
Επικοινωνία
  • info@eordaialive.com
  • +30 698 189 3715
Δημοφιλής Κατηγορίες
  • Τοπικές Ειδήσεις
  • Θέσεις Εργασίας

Eordaialive.com 2025 © All Rights Reserved.

Welcome Back!

Sign in to your account

Username or Email Address
Password

Έχασες τον κωδικό σου?