Θωρακίζεται το Μποδοσάκειο Nοσοκομείο Πτολεμαΐδας απέναντι στις ενδονοσοκομειακές λοιμώξεις!

Eordaialive Team
1λ ανάγνωσης
Θωρακίζεται το Μποδοσάκειο Nοσοκομείο Πτολεμαΐδας απέναντι στις ενδονοσοκομειακές λοιμώξεις!

Θωρακίζεται το Μποδοσάκειο Nοσοκομείο Πτολεμαΐδας απέναντι στις ενδονοσοκομειακές λοιμώξεις!


Θωρακίζεται το Γ.Ν Πτολεμαΐδας «Μποδοσάκειο» απέναντι στις ενδονοσοκομειακές λοιμώξεις, μέσω της κάλυψης των επιφανειών επαφής με φύλλα χαλκού.

Διεθνείς έρευνες και μελέτες έχουν αποδείξει τη δραματική μείωση της μετάδοσης των λοιμώξεων σε κοινοχρήστους χώρους Νοσοκομείων από ιούς, μικρόβια και μύκητες με την κάλυψη των επιφανειών από χαλκό η φύλλα χαλκού.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

 

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

 

Ακολούθησε μας στο Twitter

 

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Στο νοσοκομείο μας, για την προστασία των ευπαθών ομάδων των ασθενών μας, έχουμε προβεί σε  επένδυση-επιχάλκωση με πιστοποιημένα αντιμικροβιακά προϊόντα καθαρού χαλκού (99,9%) στις επιφάνειες αφής, στα πόμολα, στις χειρολαβές καθώς και στις λαβές φορείων και καροτσιών μεταφοράς ασθενών.

Απώτερος στόχος είναι η μείωση της πιθανότητας μετάδοσης των μικροοργανισμών, η μείωση των ημερών νοσηλείας καθώς και ο περιορισμός της χρήση των αντιβιοτικών.

Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Θωρακίζεται το Μποδοσάκειο Nοσοκομείο Πτολεμαΐδας απέναντι στις ενδονοσοκομειακές λοιμώξεις! Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Θωρακίζεται το Μποδοσάκειο Nοσοκομείο Πτολεμαΐδας απέναντι στις ενδονοσοκομειακές λοιμώξεις! Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Θωρακίζεται το Μποδοσάκειο Nοσοκομείο Πτολεμαΐδας απέναντι στις ενδονοσοκομειακές λοιμώξεις! Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Θωρακίζεται το Μποδοσάκειο Nοσοκομείο Πτολεμαΐδας απέναντι στις ενδονοσοκομειακές λοιμώξεις! Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Θωρακίζεται το Μποδοσάκειο Nοσοκομείο Πτολεμαΐδας απέναντι στις ενδονοσοκομειακές λοιμώξεις! Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Θωρακίζεται το Μποδοσάκειο Nοσοκομείο Πτολεμαΐδας απέναντι στις ενδονοσοκομειακές λοιμώξεις! Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Θωρακίζεται το Μποδοσάκειο Nοσοκομείο Πτολεμαΐδας απέναντι στις ενδονοσοκομειακές λοιμώξεις! Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Θωρακίζεται το Μποδοσάκειο Nοσοκομείο Πτολεμαΐδας απέναντι στις ενδονοσοκομειακές λοιμώξεις! Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Θωρακίζεται το Μποδοσάκειο Nοσοκομείο Πτολεμαΐδας απέναντι στις ενδονοσοκομειακές λοιμώξεις! Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Θωρακίζεται το Μποδοσάκειο Nοσοκομείο Πτολεμαΐδας απέναντι στις ενδονοσοκομειακές λοιμώξεις!

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!