Θεσσαλονίκη: Έκανε αναλήψεις 2.940 ευρώ με κλεμμένες κάρτες

Περιεχόμενο

Αναλήψεις χρημάτων από ΑΤΜ σε περιοχή της Θεσσαλονίκης με κλεμμένες τραπεζικές κάρτες έκανε 42χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία από το Τμήμα Ασφάλειας Νάουσας.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, τον Νοέμβριο του 2019 σε περιοχή της Ημαθίας, ο 42χρονος αφαίρεσε από το εσωτερικό οχήματος, μία τσάντα με προσωπικά αντικείμενα και δύο τραπεζικές κάρτες, με τις οποίες έκανε διαδοχικές αναλήψεις χρημάτων συνολικού ύψους 2.940 ευρώ.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Πως σας φάνηκε το άρθρο;
+1
0
+1
0
+1
0

Κοινοποίηση σε

Facebook
X

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Στείλτε μας το παράπονο, την παρατήρηση, την καταγγελία, το σχόλιο, το αίτημα, την φωτογραφία σας και βοηθήστε να κάνουμε την, πόλη, την κοινωνία και τον τόπο μας ένα καλύτερο μέρος για εμάς και τα παιδιά μας. Στείλτε μήνυμα στο info@eordaialive.com ή πάρτε μας τηλέφωνο στο 6981893715 (Viber) Μην το σκέφτεσαι, η γνώμη και η γνώση σου ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΑ !