Θαύμα της Οσίας Σοφίας της Κλεισούρας σε κωφάλαλη

Eordaialive Team
1λ ανάγνωσης
Θαύμα της Οσίας Σοφίας της Κλεισούρας σε κωφάλαλη

Θαύμα της Οσίας Σοφίας της Κλεισούρας σε κωφάλαλη

Στις 12 Μαϊου 2013 η κ. Μαρία Κανάτσα από την Θεσσαλονίκη, διηγήθηκε το εξής γεγονός που συνέβη σε πρόσωπο του άμεσου οικογενειακού της περιβάλλοντος. Η νύφη της Σουλτάνα, κωφάλαλη και μητέρα τριών κωφάλαλων παιδιών, εμφάνισε για δεύτερη φορά μία κύστη, μεγέθους άνω ων δέκα εκατοστών, η οποία έπρεπε να αφαιρεθεί άμεσα για να μην της προκαλέσει επιπλέον προβλήματα.

Το εκμυστηρεύθηκε στην κ. Μαρία και εκείνη έχοντας ακούσει για την Οσία Σοφία, προσευχήθηκε θερμά λέγοντας: ”Οσία μου Σοφία, όπως εσένα σε χειρούργησε η Παναγία, έτσι και συ να βοηθήσεις τη Σουλτάνα την νύφη μου, να φύγει η κύστη γιατί έχει τρία κωφάλαλα παιδιά, σύζυγο κωφάλαλο και εγώ άνδρα χειρουργημένο από καρδιά”.

Η κ. Σουλτάνα επικαλούνταν επίσης την Οσία Σοφία στις προσευχές της, έπινε λαδάκι από το καντήλι της Οσίας κάθε πρωί και την παραμονή πριν την επίσκεψη στο γιατρό, έφαγε χώμα από τον τάφο της Οσίας. Κατά την εξέταση, ο γιατρός δεν της βρήκε τίποτα. Η κύστη είχε εξαφανιστεί. Κατασυγκινημένοι όλοι από το θαύμα, έταξαν να πάνε οικογενειακός στο Μοναστήρι της Παναγίας και να ευχαριστήσουν την Οσία για την άμεση ανταπόκριση της.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!