Ενημέρωση με νέα και ειδήσεις από Πτολεμαΐδα, Εορδαία, Κοζάνη, Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Τέταρτο κύμα της πανδημίας: Πέντε μέτρα εξετάζει η κυβέρνηση -Ξανά απαγόρευση κυκλοφορίας

Τέταρτο κύμα της πανδημίας: Πέντε μέτρα εξετάζει η κυβέρνηση -Ξανά απαγόρευση κυκλοφορίας

Κοινοποιήστε το άρθρο

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Τέταρτο κύμα της πανδημίας: Πέντε μέτρα εξετάζει η κυβέρνηση -Ξανά απαγόρευση κυκλοφορίας

Πέντε μέτρα έχουν πέσει στο «τραπέζι» ενόψει της έλευσης του τέταρτου κύματος της πανδημίας, το οποίο αναμένεται να κορυφωθεί στα τέλη Αυγούστου.

Κυβέρνηση και ειδικοί είναι αποφασισμένοι να ελέγξουν μια νέα μεγάλη έξαρση της πανδημίας. Ύστατη λύση αποτελεί το καθολικό lockdown αλλά πριν φτάσουμε εκεί η επαναφορά της απαγόρευσης κυκλοφορίας αποτελεί την πρώτη επιλογή. Όλα τα παραπάνω βέβαια θα εφαρμοστούν μετά τις 20 Αυγούστου και ειδικότερα προς τα τέλη του μήνα πάντα ανάλογα με την πορεία της πανδημίας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star, υπάρχουν μέτρα στη «φαρέτρα» που σκέφτονται να τεθούν σε εφαρμογή κλιμακωτά ως ακολούθως:

  1. Απαγόρευση κυκλοφορίας 12 με 6 τα ξημερώματα
  2. Λειτουργία καταστημάτων σε εξωτερικούς χώρους
  3. Μόνο καθήμενοι πελάτες
  4. Απαγόρευση μουσικής
  5. Ύστατο μέτρο το καθολικό lockdown

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες που επικαλείται το STAR, τα παραπάνω μέτρα θα ισχύουν μόνο για μη εμβολιασμένους. Βέβαια ένας τέτοιος περιορισμός και διαχωρισμός είναι εξαιρετικά δύσκολος στην εφαρμογή του ενώ επιπλέον θα ξεσηκώσει και θύελλα κοινωνικών αντιδράσεων, που θα φέρουν σε δύσκολη θέση την κυβέρνηση.

Σε κάθε περίπτωση οι μεταλλάξεις σε συνδυασμό με τη έκρηξη των κρουσμάτων που η επιστημονική κοινότητα την προοσδιορίζει ήδη από τα τέλη Ιουλίου δημιουργούν ένα εκρηκτικό μείγμα που από τις αρχές του Φθινοπώρου θα χρειάζεται δραστικά μέτρα για να αντιμετωπιστεί…

Nikou asfaleies Ptolemaida

Στείλτε τη δική σας είδηση, σχόλιο, καταγγελία στο eordaialive.com Τηλεφωνικά στο 2463504856 – 6981893715, στο FaceBook , μέσω email στο info@eordaialive.com

Δείτε το νέο spot της ΔΙΑΔΥΜΑ
Pink Woman Ptolemaida
iordanidis ptolemaida
Xatzipavlidis Sinergio Ptolemaida