Ενημέρωση με νέα και ειδήσεις από Πτολεμαΐδα, Εορδαία, Κοζάνη, Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Τέλος Νοεμβρίου το νομοσχέδιο για τη μείωση των εισφορών για επαγγελματίες – Τι θα προβλέπει

Κοινοποιήστε το άρθρο

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Συνάντηση για εργασιακά και ασφαλιστικά ζητήματα που απασχολούν τον δικηγορικό κόσμο είχε με την υπουργό Εργασίας, Έφη Αχτσιόγλου αντιπροσωπεία της Ολομέλειας των προέδρων των δικηγορικών συλλόγων της χώρας.

Όπως ενημέρωσε την Επιτροπή η υπουργός Εργασίας, το νομοσχέδιο που θα περιέχει τις πρωθυπουργικές εξαγγελίες για μείωση των ασφαλιστικών εισφορών θα κατατεθεί μέχρι το τέλος Νοεμβρίου στη Βουλή. Το νομοσχέδιο θα αφορά στις εισφορές των άμισθων δικηγόρων και θα προβλέπεται από 1/1/2019: α) μείωση των εισφορών κύριας σύνταξης από 20% σε 13,3%, β) διατήρηση των εισφορών υγειονομικής περίθαλψης στο 6,95% και γ) διατήρηση των προβλεπόμενων “εκπτώσεων”.

Παράλληλα οι εισφορές επικουρικής ασφάλισης και εφάπαξ θα διαμορφωθούν σε πάγια ποσά (64,5 ευρώ μηνιαίως για τους δικηγόρους Αθηνών που επιβαρύνονται με εισφορές εφάπαξ και 41 ευρώ μηνιαίως για τους δικηγόρους των λοιπών δικηγορικών συλλόγων που δεν επιβαρύνονται με εισφορές εφάπαξ). Η μείωση των εισφορών επικούρησης και εφάπαξ θα ισχύσει αναδρομικά από 1/1/2017.

Nikou asfaleies Ptolemaida

Στείλτε τη δική σας είδηση, σχόλιο, καταγγελία στο eordaialive.com Τηλεφωνικά στο 2463504856 – 6981893715, στο FaceBook , μέσω email στο info@eordaialive.com

Δείτε το νέο spot της ΔΙΑΔΥΜΑ
Pink Woman Ptolemaida
Xatzipavlidis Sinergio Ptolemaida
iordanidis ptolemaida