Τα προβλήματα του κλάδου της εστίασης στο επίκεντρο τηλεδιάσκεψης

Eordaialive Team
1λ ανάγνωσης
Τα προβλήματα του κλάδου της εστίασης στο επίκεντρο τηλεδιάσκεψης

Με πρωτοβουλία του Γραφείου του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη και της Επικεφαλής Μαρίας Αντωνίου πραγματοποιήθηκε, το απόγευμα της Δευτέρας 26 Απριλίου 2021, τηλεδιάσκεψη με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών Στέλιο Πέτσα, τον Υφυπουργού Εσωτερικών (Τομέας Μακεδονίας – Θράκης) Σταύρο Καλαφάτη και εκπροσώπους της εστίασης από όλη την Επικράτεια.

Θέματα του πολύπαθου κλάδου, μετά το παρατεταμένο lockdown, συζητήθηκαν εκτενώς με τους καταστηματάρχες να

καταθέτουν τις προτάσεις τους για την αντιμετώπιση των αρνητικών συνεπειών του COVID-19 και να ζητούν ευνοϊκές ρυθμίσεις προκειμένου να επαναλειτουργήσουν σε εξωτερικούς χώρους την 3η Μαΐου.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Όπως δήλωσε η κ. Αντωνίου:

«Πρωταρχικός στόχος της Κυβέρνησή μας ήταν να διαφυλάξουμε την δημόσια υγεία. Από δω και πέρα η χώρα μπαίνει σε δυναμική τροχιά επανεκκίνησης της οικονομίας. Κάθε νέο βήμα πρέπει να γίνεται με ασφάλεια, δηλαδή με συνεχή selftest με αποστάσεις, με μάσκα, με ατομική ευθύνη. Χρέος δικό μας να διευκολύνουμε τον κόσμο της πραγματικής οικονομίας και σε αυτή την κατεύθυνση προχωρούμε σε γενναίες παρεμβάσεις σε αγαστή συνεργασία με την τοπική αυτοδιοίκηση».

 

Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Τα προβλήματα του κλάδου της εστίασης στο επίκεντρο τηλεδιάσκεψης Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Τα προβλήματα του κλάδου της εστίασης στο επίκεντρο τηλεδιάσκεψης Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Τα προβλήματα του κλάδου της εστίασης στο επίκεντρο τηλεδιάσκεψης

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Ποιον από τους παρακάτω υποψήφιους βουλευτές θα έστελνες στη νέα Βουλή των Ελλήνων;

Loading ... Loading ...