Τα 8 λαχανικά που είναι αληθινά superfoods σύμφωνα με νέα έρευνα

Eordaialive Team
1λ ανάγνωσης
Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Τα 8 λαχανικά που είναι αληθινά superfoods σύμφωνα με νέα έρευνα

H λέξη «superfood» χρησιμοποιείται πια πολύ εύκολα για να χαρακτηρίσει μια τροφή που έχει οφέλη για τον οργανισμό μας.

Πολύ συχνά, μια τροφή γίνεται trend για την διατροφική της αξία και μετά από λίγο, ξεχνιέται γιατί μια άλλη κάνει την εμφάνισή της. Η ουσία βρίσκεται πάντα σε κάτι πολύ απλό: το ίδιο συμβαίνει και στη διατροφή. Οσα «superfoods» κι αν κάνουν την εμφάνισή τους στο διατροφικό κόσμο, δεν θα καταφέρουν να φτάσουν σε αξία τα αγαθά που έρχονται ανόθευτα από τη φύση στο πιάτο μας.

Μια ισορροπημένη διατροφή αποτελείται από τροφές που ενδυναμώνουν το ανοσοποιητικό μας σύστημα, αυξάνουν τις αντοχές μας και χτίζουν τείχος ενάντια στις ασθένειες. Μια νέα έρευνα έρχεται για να μας δώσει «food for thought» και να μας υπενθυμίσει ότι τον μεγαλύτερο χώρο στο καθημερινό μας διατροφολόγιο θα πρέπει να τον αφήνουμε για τροφές με πραγματικά υψηλή διατροφική αξία.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

 

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

 

Ακολούθησε μας στο Twitter

 

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Το «Centers for Disease Control and Prevention» (Iνστιτούτο Υγείας στην Αμερική) αξιολόγησε την διατροφική αξία τροφών (ανά θερμίδα) και κατέληξε στο ότι τα λαχανικά που ακολουθούν είναι τα πραγματικά superfoods της διατροφής μας κατέχοντας τις υψηλότερες θέσεις στη λίστα.

Δείτε τα 8 λαχανικά που είναι αληθινά superfoods σύμφωνα με νέα έρευνα στο bovary.gr

ΜΕ ΕΤΙΚΕΤΑ:
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!