Τ.Μ.Ε.Δ.Ε.: Πάροχος ολοκληρωμένων ψηφιοποιημένων υπηρεσιών

Κοινοποιήστε το άρθρο

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Το Τ.Μ.Ε.Δ.Ε.  έπειτα από την εφαρμογή της πρωτοποριακής ψηφιακής υπηρεσίας ηλεκτρονικής έκδοσης εγγυητικών επιστολών, συνεχίζει να αναβαθμίζει τις πιστοδοτικές υπηρεσίες του, παρέχοντας στα μέλη του αυξημένη ασφάλεια, διαφάνεια και εξοικονόμηση χρόνου.  Μέσα σε λιγότερο από 9 μήνες από τη δημιουργία του, ο σχεδιασμός για τη μετάβαση του Ταμείου στην ψηφιακή εποχή υλοποιείται με επιτυχία.

Συγκεκριμένα, από σήμερα λειτουργεί Ηλεκτρονική Υπηρεσία υποβολής και διεκπεραίωσης αιτημάτων e-Πρωτόκολλο, μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας www.tmede.gr και επεκτείνονται οι ψηφιακές υπηρεσίες σε όλα τα πεδία που υποστηρίζει το Τ.Μ.Ε.Δ.Ε., καθώς πλέον των Εγγυητικών Επιστολών Συμμετοχής παρέχονται ηλεκτρονικά, με τη χρήση ψηφιακής υπογραφής και οι Εγγυητικές Επιστολές Καλής Εκτέλεσης, Προκαταβολής και Ανάληψης Κρατήσεων.

Ο Πρόεδρος του Τ.Μ.Ε.Δ.Ε. κ. Κωνσταντίνος Μακέδος, με αφορμή την επέκταση των ψηφιακών υπηρεσιών που παρέχει το Τ.Μ.Ε.Δ.Ε., δήλωσε: Ανταποκρινόμαστε σε χρόνια αιτήματα και υλοποιούμε με γοργούς ρυθμούς τη δέσμευση προς τα μέλη μας για τη μετατροπή του Τ.Μ.Ε.Δ.Ε. σε πάροχο πλήρως ψηφιοποιημένων υπηρεσιών. Με διαφάνεια, ταχύτητα και σεβασμό στις ανάγκες τους, εργαζόμαστε για τη συνεχή αναβάθμιση των υπηρεσιών μας. Τα στοιχεία αποδοχής, ικανοποίησης και λειτουργικότητας των νέων υπηρεσιών, που λαμβάνουμε από τους χρήστες των υπηρεσιών μας είναι απολύτως ενθαρρυντικά. Η ενδυνάμωση του πιστοδοτικού ρόλου του Τ.Μ.Ε.Δ.Ε., αποτελεί όχι μόνο υποχρέωσή μας, αλλά και αναγκαία προϋπόθεση για την επανεκκίνηση της πραγματικής οικονομίας, που τόσο χρειάζεται η πατρίδα μας.

 

TMEDE_infographic (1)

Konstantinos Makedos

TMEDE infographic
TMEDE_F
Nikou asfaleies Ptolemaida

Στείλτε τη δική σας είδηση, σχόλιο, καταγγελία στο eordaialive.com Τηλεφωνικά στο 2463504856 – 6981893715, στο FaceBook , μέσω email στο info@eordaialive.com

Θεατρικοποίηση των ιστορικών ποιημάτων της Παρθένας Τσοκτουρίδου από την Παναρκαδική Ομοσπονδία Τορόντο του Καναδά

LOGISTIKO KOZANI
iordanidis ptolemaida
Xatzipavlidis Sinergio Ptolemaida