ΣΥΡΙΖΑ: Ο Μητσοτάκης πήγε σαν τον κλέφτη στη Θεσσαλονίκη για να κάνει επικοινωνιακό σόου

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Μητσοτάκης πήγε σαν τον κλέφτη στη Θεσσαλονίκη για να κάνει επικοινωνιακό σόου

Περιεχόμενο

«Πριν το «νέο ΕΣΥ» ας ασχοληθεί με το σημερινό που καταρρέει με ευθύνη του»

Την ώρα που τα νοσοκομεία σε όλη τη βόρεια Ελλάδα καταρρέουν οι υγειονομικοί τα κρατάνε με υπεράνθρωπες προσπάθειες, ο κ. Μητσοτάκης πήγε σαν κλέφτης στη Θεσσαλονίκη για να κάνει επικοινωνιακό σόου», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωση του για την επίσκεψη του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη.

Σχολιάζει ότι «αφού απέκλεισαν όλους τους εργαζόμενους του Ιπποκράτειου και του Παπαγεωργίου υπό το φόβο διαμαρτυριών, επέτρεψαν μόνο σε μέλη της ΔΑΚΕ να τον “υποδεχθούν”», για να τονίσει ότι «πριν ασχοληθεί με τις ψεύτικες υποσχέσεις για το νέο ΕΣΥ, ας κοιτάξει ο κ. Μητσοστάκης το σημερινό ΕΣΥ που καταρρέει από την αδράνεια της κυβέρνησης». Ως προς αυτό αναφέρει ότι «9 μήνες δεν έχει κάνει μία μόνιμη πρόσληψη γιατρού, δεν έχει επιτάξει τις μεγάλες ιδιωτικές κλινικές, δεν έχει συνταγογραφήσει τα τεστ και έχει μετατρέψει τη διάγνωση της νόσου σε προϊόν πολυτελείας προς όφελος επιχειρηματικών συμφερόντων». Και κυρίως, σημειώνει, «την ώρα που μιλά για «νέο ΕΣΥ», δρομολογεί περικοπές 600 εκατ. ευρώ στον προϋπολογισμό της Υγείας για το 2021»

Πως σας φάνηκε το άρθρο;
+1
0
+1
0
+1
0

Κοινοποίηση σε

Facebook
X

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Στείλτε μας το παράπονο, την παρατήρηση, την καταγγελία, το σχόλιο, το αίτημα, την φωτογραφία σας και βοηθήστε να κάνουμε την, πόλη, την κοινωνία και τον τόπο μας ένα καλύτερο μέρος για εμάς και τα παιδιά μας. Στείλτε μήνυμα στο info@eordaialive.com ή πάρτε μας τηλέφωνο στο 6981893715 (Viber) Μην το σκέφτεσαι, η γνώμη και η γνώση σου ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΑ !