Συνέβη στην Αναρράχη Εορδαίας την Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2019!!!

ΦΣ ΚΟΖΑΝΗΣ: Ευχαριστήρια επιστολή

Κοινοποιήστε το άρθρο

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Γράφει η Χαρίκλεια Μητρούδη

 

 Όχημα που κινούνταν από Πτολεμαΐδα προς Εμπόριο – Φούφα, σταμάτησε στην αρχή του Χωριού Αναρράχης απ’την Πτολεμαΐδα ερχόμενο και κατέβασε 3 νεαρούς αλλοδαπούς, ώρα 3:35 – 3:40 μ.μ. Αφού επεξεργάστηκαν τον χώρο όπου κατέβηκαν οι τρεις άντρες, κινήθηκαν προς ρέμα και χωράφια εκτός Χωριού, το δε όχημα συνέχισε προς Εμπόριο – Φούφα έχοντας κι άλλους μέσα επιβαίνοντες άντρες. Το συμβάν αντιλήφθηκαν δύο κυρίες που θορυβημένες με τα τόσα που ακούγονται και γίνονται στις μέρες μας, τα σχετικά με διακινητές αλλοδαπών, αναλογίστηκαν τί έπρεπε να κάμουν ως καλύτερα: σε λίγο σκοτείνιαζε, αυτοί οι τρεις που αφέθηκαν μες την υγρασία, το κρύο, την βροχή ίσως αργότερα, πεινασμένοι πιθανώς, τί επρόκειτο να κάνουν, πού επρόκειτο να πάνε, αφέθηκαν όπως εγκαταλείπονται σκυλιά, όμως αυτοί  ήταν άνθρωποι και άγνωστο με τί διαθέσεις και σκοπούς!!!

   Τελικά ώρα 4:15 μ.μ. περίπου, κρίθηκε καλό απ’την μία κυρία να γίνει αναφορά του συμβάντος στην αρμόδια υπηρεσία για την φροντίδα φύλαξης και ασφάλειας των πολιτών, την αστυνομία δηλαδή και  έγινε κλήση στο 100. Απάντησε το κέντρο στην Κοζάνη. Ανάμεσα στα διάφορα που ειπώθηκαν απ’τον υπάλληλο που φαινόταν να είναι στο τηλέφωνο και να απαντά σε διάφορες κλήσεις ήταν  και τα εξής:

– Τέτοια συμβάντα συμβαίνουν σ’όλη την Χώρα.

– Αν καταγραφεί το συμβάν θα είστε ευχαριστημένοι;

– Επειδή δεν θα βγάλουμε άκρη, σας συνδέω με Πτολεμαΐδα.

Στην αλλαγή γραμμής που έγινε, κάλεσε για λίγο το τηλέφωνο και μετά κόπηκε η γραμμή. Φυσικά δεν ξαναέγινε απόπειρα να κληθεί ο αριθμός της αστυνομίας, όμως η ανησυχία και ο προβληματισμός  δεν έπαυσαν…

   Την επόμενη ημέρα (Πέμπτη 21-11-2019) και συζητώντας το συμβάν, ήρθε η πληροφορία πως οι αλλοδαποί που αφέθηκαν στην αρχή του Χωριού ήταν Βούλγαροι που γυρνούν και ψάχνουν παλιά σίδερα, αλουμίνια, κτλ. Όμως και η πληροφορία αυτή δεν μπορεί να ησυχάσει κανέναν, δεδομένου πως αρκετοί κι απ’αυτούς, έχουν μπει σε σπίτια κι έχουν ρημάξει, κλέψει ή και κακοποιείσει πολίτες!!!

   Τα πράγματα αγαπητοί συμπολίτες δεν είναι καθόλου καλά, είμαστε στην τύχη μας αφημένοι κι ο Θεός να μας βοηθήσει, η Παναγία μας που εορτάσαμε τα Εισόδια της, μαζί και όλοι οι Άγιοι μας, οι Άγγελοι και Αρχάγγελοι!!!

 

Χαρίκλεια Μητρούδη

 

Nikou asfaleies Ptolemaida

Στείλτε τη δική σας είδηση, σχόλιο, καταγγελία στο eordaialive.com Τηλεφωνικά στο 2463504856 – 6981893715, στο FaceBook , μέσω email στο info@eordaialive.com

Aκούστε μας LIVE! Ράδιο Καψούρα με ένα ΚΛΙΚ!

Θεατρικοποίηση των ιστορικών ποιημάτων της Παρθένας Τσοκτουρίδου από την Παναρκαδική Ομοσπονδία Τορόντο του Καναδά

iordanidis ptolemaida
Xatzipavlidis Sinergio Ptolemaida