Συνάντηση Περιφερειάρχη με εκπροσώπους του νεοσύστατου συλλόγου Παραγωγών Λαϊκών Αγορών Π.Ε. Κοζάνης

Συνάντηση Περιφερειάρχη με εκπροσώπους του νεοσύστατου συλλόγου Παραγωγών Λαϊκών Αγορών Π.Ε. Κοζάνης

Κοινοποιήστε το άρθρο

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Συνάντηση του Περιφερειάρχη Γιώργου Κασαπίδη και του Αντιπεριφερειάρχη Επιχειρηματικής Ανάπτυξης Γιώργου Βαβλιάρα με το νεοσύστατο Σύλλογο Παραγωγών Λαϊκών Αγορών Π.Ε. Κοζάνης πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 16 Μαρτίου, κατόπιν σχετικού αιτήματος του συλλόγου.

 

Πρόκειται για ένα νέο σύλλογο αποτελούμενο από 27 ιδρυτικά μέλη και σκοπός της συνάντησης ήταν η γνωστοποίηση από μέρους του Συλλόγου της ίδρυσής του.

 

Συζητήθηκαν μεταξύ άλλων τα προβλήματα που προκύπτουν στην παραγωγή, εξαιτίας των καιρικών συνθηκών καθώς και τα προβλήματα διάθεσης των προϊόντων τους λόγω του παρατεταμένου lockdown. Επίσης ζητήθηκε από τους εκπροσώπους του συλλόγου η παραχώρηση πρόσθετου χώρου στις λαϊκές για την διάθεση προϊόντων με τον κ. Βαβλιάρα να διευκρινίζει για ακόμη μία φορά ότι δεν είναι στις αρμοδιότητες της περιφέρειας η χωροθέτηση. Τέλος, τα μέλη του συλλόγου εξέφρασαν την βούλησή τους για συμμετοχή μελών τους στα διάφορα όργανα  της περιφέρειας και των δήμων με κύριο σκοπό την τήρηση της κείμενης νομοθεσίας.

 

Ο Περιφερειάρχης Γιώργος Κασαπίδης αναφερόμενος στο θέμα της αποζημίωσης των προϊόντων, εξαιτίας του κλεισίματος των υπαίθριων αγορών στην Π.Ε Κοζάνης παραμονές των Χριστουγέννων, τόνισε ότι τα χρήματα θα δοθούν άμεσα καθώς από πλευράς περιφέρειας έχουν ολοκληρωθεί οι διαδικασίες και απομένει η εκταμίευσή τους.

 

 

 

Nikou asfaleies Ptolemaida

Στείλτε τη δική σας είδηση, σχόλιο, καταγγελία στο eordaialive.com Τηλεφωνικά στο 2463504856 – 6981893715, στο FaceBook , μέσω email στο info@eordaialive.com

Aκούστε μας LIVE! Ράδιο Καψούρα!

Θεατρικοποίηση των ιστορικών ποιημάτων της Παρθένας Τσοκτουρίδου από την Παναρκαδική Ομοσπονδία Τορόντο του Καναδά

iordanidis ptolemaida
Xatzipavlidis Sinergio Ptolemaida