Κωτσιδης Στέφανος
Κωτσιδης Στέφανος

Συναντήσεις του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γ. Κασαπίδη με τον Υπηρεσιακό Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Γιώργο Τσακίρη και τον Πρόεδρο του ΕΛΓΑ Ανδρέα Λυκουρέντζο στην Αθήνα

Συναντήσεις του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γ. Κασαπίδη με τον Υπηρεσιακό Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Γιώργο Τσακίρη και τον Πρόεδρο του ΕΛΓΑ Ανδρέα Λυκουρέντζο στην Αθήνα
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Με δύο σημαντικές αποφάσεις για τους ανθρώπους του πρωτογενή τομέα, επέστρεψε από την Αθήνα ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γεώργιος Κασαπίδης, καθώς την Πέμπτη 8 Ιουνίου 2023, συναντήθηκε με τον υπηρεσιακό Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Γιώργο Τσακίρη, όσο και με τον πρόεδρο του ΕΛΓΑ  Ανδρέα Λυκουρέντζο.

 

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Eleni xondromatidou

Ο Περιφερειάρχης εξασφάλισε τη συνεργασία ανάμεσα στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και τον ΕΛΓΑ, ώστε να προχωρήσουν στη συγκρότηση κοινής επιτροπής, με τη συμμετοχή εκπροσώπων των αγροτών για την καταγραφή και παρακολούθηση των ζημιών που δεν καλύπτονται από τον ΕΛΓΑ στις καλλιέργειες της Δυτικής Μακεδονίας, σύμφωνα και με τις αποφάσεις που πάρθηκαν μετά τις  συναντήσεις  που είχε ο κ. Κασαπίδης, με εκπροσώπους των αγροτών την Τετάρτη 7 Ιουνίου 2023 στο αμφιθέατρο «Κωνσταντίνος Καραμανλής» στη ΖΕΠ.

 

Παράλληλα, αποφασίστηκε να κατατεθεί το τεκμηριωμένο αίτημα ένταξης και της Δυτικής Μακεδονίας, σε αποφάσεις του ΕΛΓΑ, για κάλυψη ζημιών από παγετό, σε περιοχές της χώρας, μετά από έγκριση του ΔΣ του ΕΛΓΑ.

 

Ταυτόχρονα, ικανοποιείται το αίτημα του υποκαταστήματος ΕΛΓΑ Δυτικής Μακεδονίας, για την πρόσληψη εποχικού προσωπικού στο σύνολο των θέσεων που ζητήθηκαν.

 

Η Περιφερειακή Αρχή διαμορφώνει τις προϋποθέσεις για ένα υγιές περιβάλλον στον πρωτογενή τομέα, που θα στηρίζει τον παραγωγό και τον κτηνοτρόφο και στην πιο απομακρυσμένη γωνιά της Περιφέρειας.

Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Συναντήσεις του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γ. Κασαπίδη με τον Υπηρεσιακό Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Γιώργο Τσακίρη και τον Πρόεδρο του ΕΛΓΑ Ανδρέα Λυκουρέντζο στην Αθήνα Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Συναντήσεις του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γ. Κασαπίδη με τον Υπηρεσιακό Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Γιώργο Τσακίρη και τον Πρόεδρο του ΕΛΓΑ Ανδρέα Λυκουρέντζο στην Αθήνα

Πως σας φάνηκε το άρθρο;
+1
0
+1
0
+1
0
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

BnS Ptolemaida

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Το eordaialive.com δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενο τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το eordaialive.com ασπάζεται βαθιά, τις δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

H Δυτική Μακεδονία της Δημιουργίας και της Καινοτομίας… - Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκε η σχετική Ημερίδα στο Διοικητήριο Γρεβενών.  

Στις επερχόμενες Περιφερειακές εκλογές ποιόν θα ψηφίζατε για Περιφερειάρχη;

Loading ... Loading ...