Συμμετοχή του Δήμου Βοΐου στην Διεθνή Έκθεση τουρισμού «Philoxenia 2016»

Περιεχόμενο

sl_el

 

Ο Δήμος Βοΐου θα συμμετέχει στην Διεθνή Έκθεση τουρισμού  «Philoxenia» η οποία θα διεξαχθεί στην Θεσσαλονίκη μεταξύ 18-20 Νοεμβρίου 2016, σε περίπτερο της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, περίπτερο 13 stand 55.

«Η 32η διεθνής έκθεση τουρισμού Philoxenia συνιστά τον απόλυτο προορισμό για όλους τους επαγγελματίες του κλάδου του τουρισμού.

Στα πλαίσια αυτά, θα γίνει παρουσίαση του Δήμου Βοΐου ως τουριστικός προορισμός καθώς και παρουσίαση των τοπικών μας προϊόντων. Για το σκοπό αυτό, παρακαλούνται όσοι παραγωγοί και επαγγελματίες τουρισμού επιθυμούν να προσφέρουν δείγμα των προϊόντων τους, τα οποία και θα παρουσιαστούν στην Διεθνή έκθεση και διαφημιστικό υλικό που θα διανεμηθεί στους επισκέπτες και τουριστικούς πράκτορες, να απευθύνονται στο Δήμο Βοΐου, στο Γραφείο Δημάρχου, στο τηλέφωνο 2465350102 (κ. Τάνια Ώττα).

Πως σας φάνηκε το άρθρο;
+1
0
+1
0
+1
0

Κοινοποίηση σε

Facebook
X

Στείλτε μας το παράπονο, την παρατήρηση, την καταγγελία, το σχόλιο, το αίτημα, την φωτογραφία σας και βοηθήστε να κάνουμε την, πόλη, την κοινωνία και τον τόπο μας ένα καλύτερο μέρος για εμάς και τα παιδιά μας. Στείλτε μήνυμα στο info@eordaialive.com ή πάρτε μας τηλέφωνο στο 6981893715 (Viber) Μην το σκέφτεσαι, η γνώμη και η γνώση σου ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΑ !