Συλλυπητήρια επιστολή του ΤΕΕ/ΤΔΜ για τον απροσδόκητο θάνατο του Γιώργου Νανόπουλου.

ΔΗΛΩΣΗ-ΚΑΛΕΣΜΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΕΕ/ΤΔΜ, ΝΙΚΟΥ ΣΥΛΛΙΡΗ, ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ ΤΩΝ ΤΕΜΠΩΝ ΣΤΙΣ 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

Περιεχόμενο

Ο Πρόεδρος και η Διοικούσα Επιτροπή του ΤΕΕ/ΤΔΜ εκφράζουν θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του Γιώργου Νανόπουλου, που έχασε ξαφνικά και απροσδόκητα τη ζωή του.

 

Ο Γιώργος Νανόπουλος υπήρξε ένας εξαιρετικός συνάδελφος, με ήθος και αξιοπρέπεια, που υπηρέτησε την επιστήμη του με συνέπεια από τη θέση του Προϊσταμένου Δόμησης της Υ.Δομ. Βοΐου και πρόσφερε στον κοινωνικό και πολιτικό βίο, μέσα από δράση του στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

 

Ευχόμαστε κουράγιο και δύναμη στην οικογένειά του και στους οικείους του.

 

Πως σας φάνηκε το άρθρο;
+1
0
+1
0
+1
0

Κοινοποίηση σε

Facebook
X

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Στείλτε μας το παράπονο, την παρατήρηση, την καταγγελία, το σχόλιο, το αίτημα, την φωτογραφία σας και βοηθήστε να κάνουμε την, πόλη, την κοινωνία και τον τόπο μας ένα καλύτερο μέρος για εμάς και τα παιδιά μας. Στείλτε μήνυμα στο info@eordaialive.com ή πάρτε μας τηλέφωνο στο 6981893715 (Viber) Μην το σκέφτεσαι, η γνώμη και η γνώση σου ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΑ !