Συγκίνηση στον Βόλο: Σκύλος έγινε εθελοντής αιμοδότης!

Συγκίνηση στον Βόλο: Σκύλος έγινε εθελοντής αιμοδότης!

Περιεχόμενο

Μια ιδιαίτερα συγκινητική στιγμή έγινε το Σάββατο στον Βόλο, στην κλινική ζώων του γνωστού κτηνίατρου Φιλήμονα Διαμαντή. Όπως έκανε γνωστό η Φιλοζωική Ομάδα Βόλου, μέσα από την ανάρτησή της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ένας σκύλος έγινε εθελοντής αιμοδότης και προσέφερε το αίμα του, προκειμένου να σώσει μια σκυλίτσα, η οποία βρέθηκε κακοποιημένη και άρρωστη.

Ο Μπούμπης, με γενναιότητα αφέθηκε στα χέρια του κτηνίατρου και προσέφερε το αίμα του για την Φωτεινούλα, η οποία χρειάζονταν άμεσα μετάγγιση αίματος, μιας και η κατάσταση της υγείας της επιδεινώθηκε, με αποτέλεσμα να πέσουν οι δείκτες του αιματοκρίτη και των αιμοπεταλίων.
Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Συγκίνηση στον Βόλο: Σκύλος έγινε εθελοντής αιμοδότης!
Τη Φωτεινούλα, όπως αναφέρει η Φιλοζωική Ομάδα Βόλου, την παράτησαν κακοποιημένη και άρρωστη να πεθάνει στο βουνό, όπου την βρήκε φιλόζωη και ζήτησε την βοήθεια της Φιλοζωικής Ομάδας Βόλου. Η Φωτεινούλα νοσηλεύεται στην κλινική του κ. Διαμαντή και όλοι εύχονται να ξεπεράσει το πρόβλημα της υγείας της. Όσο για τον Μπούμπη, η πράξη του έδειξε αγάπη και αλληλεγγύη, στηρίζοντας ένα ακόμη ζώο που είχε μεγάλη ανάγκη για τη ζωή του.

πηγή: magnesia.gr

Πως σας φάνηκε το άρθρο;
+1
0
+1
0
+1
0

Κοινοποίηση σε

Facebook
X

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Στείλτε μας το παράπονο, την παρατήρηση, την καταγγελία, το σχόλιο, το αίτημα, την φωτογραφία σας και βοηθήστε να κάνουμε την, πόλη, την κοινωνία και τον τόπο μας ένα καλύτερο μέρος για εμάς και τα παιδιά μας. Στείλτε μήνυμα στο info@eordaialive.com ή πάρτε μας τηλέφωνο στο 6981893715 (Viber) Μην το σκέφτεσαι, η γνώμη και η γνώση σου ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΑ !