Στο εργοτάξιο της Πτολεμαΐδας 5, πραγματοποιήθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο και η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Εργατικού Κέντρου Πτολεμαΐδας.

Eordaialive Team
2λ ανάγνωσης
Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Στο εργοτάξιο της Πτολεμαΐδας 5, πραγματοποιήθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο και η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Εργατικού Κέντρου Πτολεμαΐδας.

Δελτιο Τύπου

 

 

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

 

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

 

Ακολούθησε μας στο Twitter

 

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Στο εργοτάξιο της Πτολεμαΐδας 5, πραγματοποιήθηκε  σήμερα το Διοικητικό Συμβούλιο και η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Εργατικού Κέντρου Πτολεμαΐδας.

Ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου, Τάσος Τσιλφίδης, ευχήθηκε εργασιακή ειρήνη και ομαλή  εξέλιξη των εργασιών στους χώρους του εργοταξίου .

Κατά το Δ.Σ. παρόντες ήταν και εργαζόμενοι στη μονάδα 5 καθώς και όλοι οι πρόεδροι των Εργατικών Κέντρων της Δυτικής Μακεδονίας.

Κοινός στόχος του συνδικαλιστικού κινήματος της περιοχής αποτελεί η εξασφάλιση των θέσεων εργασίας και η τήρηση των κανόνων υγιεινής και ασφάλειας των εργαζομένων.

Κύριο μέλημα για το Εργατικό Κέντρο είναι οι εργαζόμενοι  και για το λόγο αυτό το Ε.Κ. δεσμεύτηκε ότι με αδιάκοπη παρουσία, ουσιαστικές παρεμβάσεις και πρωτοβουλίες θα φροντίζει καθημερινά την διασφάλιση  των εργασιακών δικαιωμάτων όλων των εργαζομένων.

Επίσης προέκυψαν και κάποια άλλα ζητήματα μέσα από τοποθετήσεις μελών του Δ.Σ. όσον αφορά την εκπροσώπηση περισσοτέρων εργαζομένων από τον ιδιωτικό τομέα στα όργανα του Ε.Κ. Πτολεμαΐδας,  κάτι το  οποίο βρήκε σύμφωνους όλους, και  σε επόμενο Διοικητικό Συμβούλιο θα αποφασιστεί και ο τρόπος με τον οποίο θα γίνει η είσοδος περισσότερων εκπροσώπων του ιδιωτικού τομέα, ο οποίος σύμφωνα με τον πρόεδρο του Ε.Κ. είναι με την διεξαγωγή έκτακτου εκλογοαπολογιστικού συνεδρίου.

 

Από το Γραφείο Τύπου

του Εργατικού Κέντρου Πτολ/δας.

 

 

 

 

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!