Στηρίζει την κινητοποίηση των εργαζομένων στον ΟΑΕΔ η ΑΔΕΔΥ

Eordaialive Team
1λ ανάγνωσης
Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Στηρίζει την κινητοποίηση των εργαζομένων στον ΟΑΕΔ η ΑΔΕΔΥ

Με ανακοίνωσή της η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. γνωστοποίησε ότι στηρίζει τις κινητοποιήσεις της Ομοσπονδίας Υπαλλήλων Ο.Α.Ε.Δ. και το πλαίσιο των αιτημάτων τα οποία προβάλλει και διεκδικεί. Όπως επισημαίνεται, «τα αιτήματα της Ομοσπονδίας συνδέονται με την καλύτερη εξυπηρέτηση των ανέργων και την εξάλειψη της ταλαιπωρίας ανέργων και εργαζομένων στον Ο.Α.Ε.Δ. Ταυτόχρονα, απομυθοποιούν τις συμπράξεις με τον ιδιωτικό τομέα που αντί να διευκολύνουν, αντίθετα υποβαθμίζουν τις παρεχόμενες υπηρεσίες και διογκώνουν το κόστος. Τα αιτήματα είναι βαθύτατα κοινωνικά σε ένα κρίσιμο τομέα που συνδέεται με το υπέρτατο δικαίωμα της εργασίας».

Συγκεκριμένα και ενόψει της κινητοποίησης που θα πραγματοποιηθεί αύριο, Πέμπτη, στις 12:00, στο υπουργείο Εργασίας, η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. καλεί τα συνδικαλιστικά στελέχη Ομοσπονδιών και Σωματείων να στηρίξουν με την παρουσία τους τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας της Ομοσπονδίας Υπαλλήλων Ο.Α.Ε.Δ.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!