Ενημέρωση με νέα και ειδήσεις από Πτολεμαΐδα, Εορδαία, Κοζάνη, Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Στηρίζει την κινητοποίηση των εργαζομένων στον ΟΑΕΔ η ΑΔΕΔΥ

Κοινοποιήστε το άρθρο

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Με ανακοίνωσή της η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. γνωστοποίησε ότι στηρίζει τις κινητοποιήσεις της Ομοσπονδίας Υπαλλήλων Ο.Α.Ε.Δ. και το πλαίσιο των αιτημάτων τα οποία προβάλλει και διεκδικεί. Όπως επισημαίνεται, «τα αιτήματα της Ομοσπονδίας συνδέονται με την καλύτερη εξυπηρέτηση των ανέργων και την εξάλειψη της ταλαιπωρίας ανέργων και εργαζομένων στον Ο.Α.Ε.Δ. Ταυτόχρονα, απομυθοποιούν τις συμπράξεις με τον ιδιωτικό τομέα που αντί να διευκολύνουν, αντίθετα υποβαθμίζουν τις παρεχόμενες υπηρεσίες και διογκώνουν το κόστος. Τα αιτήματα είναι βαθύτατα κοινωνικά σε ένα κρίσιμο τομέα που συνδέεται με το υπέρτατο δικαίωμα της εργασίας».

Συγκεκριμένα και ενόψει της κινητοποίησης που θα πραγματοποιηθεί αύριο, Πέμπτη, στις 12:00, στο υπουργείο Εργασίας, η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. καλεί τα συνδικαλιστικά στελέχη Ομοσπονδιών και Σωματείων να στηρίξουν με την παρουσία τους τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας της Ομοσπονδίας Υπαλλήλων Ο.Α.Ε.Δ.

Nikou asfaleies Ptolemaida

Στείλτε τη δική σας είδηση, σχόλιο, καταγγελία στο eordaialive.com Τηλεφωνικά στο 2463504856 – 6981893715, στο FaceBook , μέσω email στο info@eordaialive.com

Δείτε το νέο spot της ΔΙΑΔΥΜΑ
Pink Woman Ptolemaida
Xatzipavlidis Sinergio Ptolemaida
iordanidis ptolemaida