Κριτική που συνοδεύεται από επιχειρήματα είναι απαραίτητη και εποικοδομητική. (του Κάτανα Χάρη)

Στην τελική σημασία έχει ο σκηνοθέτης. Γράφει ο Χάρης Κάτανας

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δεν υπάρχει κοινωνική ομάδα που δεν κορόιδεψε ο κ. Τσίπρας. Δεν υπάρχει όμως και ψέμα που δεν μας είπε. Σπανίως σε όλο το φάσμα της ιστορίας, όσο και αν ψάξει κανείς, δεν θα βρει μια ομάδα ανθρώπων που να κορόιδεψε την ελληνική κοινωνία με τέτοιο τρόπο. Ο κ. Τσίπρας πραγματικά διψά για εξουσία, αλλά ταυτόχρονα τον χαρακτηρίζει και η μεγάλη διαχειριστική ανικανότητα των κρίσιμων στιγμών που περνάει η Πατρίδα μας.

Πραγματικός δέσμιος των εσωκομματικών του ανισορροπιών και προκαταλήψεων, ανήμπορος να βρει ή και να κατανοήσει πολύ περισσότερο τον μοναδικό τρόπο ανάπτυξης κάθε οικονομικά ανεπτυγμένης χώρας, την φιλοσοφία του επιχειρείν και των επενδύσεων εν γένει, ώστε να σηκώσει η Ελλάδα ξανά κεφάλι. Αδιαφορεί προκλητικά για κάθε Έλληνα πολίτη που αγανακτεί κάτω από το βάρος της υπέρ-φορολόγησης.

Επί πραγματικού, απαγορεύει την απόκτηση κάθε περιουσιακού στοιχείου. Απαγορεύει από ανθρώπους που κοπιάζουν μια ζωή να αποκτήσουν ένα σπιτικό, ή προσπαθούν με σκληρή εργασία να δημιουργήσουν μία κάποια περιουσία, να κάνουν προκοπή δηλαδή, όπως σοφά λέει ο λαός και να νοικοκυρέψουν τη ζωή τους και τη ζωή των οικογενειών τους. Στην τελική σημασία έχει ο σκηνοθέτης. Το έργο που σκηνοθετεί ο κ. Τσίπρας είναι αποδεδειγμένα αποτυχημένο και δυστυχώς πολύ επικίνδυνο. Για αυτό, το έργο αυτό πρέπει να τελειώνει το γρηγορότερο δυνατό, για το καλό της χώρας μας, και το μέλλον κάθε συμπολίτη.

 

Κάτανας Χάρης

π. Βουλευτής νομού Κοζάνης