Ενημέρωση με νέα και ειδήσεις από Πτολεμαΐδα, Εορδαία, Κοζάνη, Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Στην εβδομάδα κινητικότητας του Δήμου Εορδαίας συμμετείχε ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

Στην εβδομάδα κινητικότητας του Δήμου Εορδαίας συμμετείχε ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

Κοινοποιήστε το άρθρο

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Μία δράση που στόχο έχει  να δώσει έμφαση στην αλλαγή των τρόπων συμπεριφοράς των πολιτών και την στροφή τους σε περισσότερο βιώσιμους τρόπους μετακίνησης, όπως το ποδήλατο, το βάδισμα, τα μέσα μεταφοράς και ο συνδυασμός αυτών σε κάθε διαδρομή. Κάθε χρόνο βραβεύεται από ειδική ανεξάρτητη επιτροπή εμπειρογνωμόνων, η πόλη που θα επιδείξει μεγάλη συμμετοχή των πολιτών της στις δράσεις βιώσιμων και εναλλακτικών τρόπων μεταφοράς.

Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ, συμμέτοχος πάντα σε «κοινωνικές δράσεις» και «δράσεις των κοινωνιών», έδωσε το δικό του παρόν στις εκδηλώσεις που διοργάνωσε ο Δήμος Εορδαίας με κορύφωση την εκδήλωση της Τρίτης.

Κοντά στα παιδιά, που πρωταγωνίστησαν στην εκδήλωση, το Σωματείο συνέδραμε με τρία ποδήλατα τα οποία κληρώθηκαν στην τελετή λήξης, σε μία προσπάθεια να παροτρύνει τα παιδιά και όχι μόνο, να ακολουθήσουν το μήνυμα της φετινής εβδομάδας που δεν ήταν άλλο από το «Μετακινήσου υπεύθυνα».

 

7 6 4 2 3 2

 

 

 

Γραφείο Τύπου

Nikou asfaleies Ptolemaida

Στείλτε τη δική σας είδηση, σχόλιο, καταγγελία στο eordaialive.com Τηλεφωνικά στο 2463504856 – 6981893715, στο FaceBook , μέσω email στο info@eordaialive.com

Δείτε το νέο spot της ΔΙΑΔΥΜΑ
Pink Woman Ptolemaida
Xatzipavlidis Sinergio Ptolemaida
iordanidis ptolemaida