Στα αποκαλυπτήρια του «Μνημείου του εργάτη» ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

Στα αποκαλυπτήρια του «Μνημείου του εργάτη» ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

Περιεχόμενο

Στα αποκαλυπτήρια του «Μνημείου του εργάτη» ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

 

Σύντομη συνάντηση με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας

 

 

Η πρόσκληση του Εργατικού Κέντρου και του Δήμου Φλώρινας για τα αποκαλυπτήρια του «Μνημείου του εργάτη» και τις εργασίες της ημερίδας  «Η εργασία στις νέες μεταβαλλόμενες συνθήκες», ήταν μια πρόσκληση, που με μεγάλη χαρά αποδέχθηκε το Προεδρείο του Σπάρτακου.

Μνημεία που τιμούν τους εργαζόμενους και γίνονται αφορμή για να εκτιμηθεί η διαχρονική προσφορά και οι αγώνες τους, είναι κάτι που μας συγκινεί όλους, ειδικά όταν αναλογιζόμαστε τα μηνύματα, τα ιδανικά και τις αξίες που μεταδίδονται στη νέα γενιά.

Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ τίμησε με την παρουσία του Προεδρείου και στελεχών του την εκδήλωση και παρακολούθησε τις εργασίες της ημερίδας, που αποτέλεσε μια πολύ εύστοχη «παρέμβαση» σε μια συνθήκη που όχι μόνο μεταβάλλεται ραγδαία, αλλά αφήνει και πολλά ερωτήματα για το παρόν και το μέλλον των εργαζομένων.

Ιδιαίτερη στιγμή για το σωματείο αποτέλεσε η σύντομη συνάντηση που είχε με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Κατερίνα Σακελλαροπούλου, κατά την οποία εκφράστηκε η ανησυχία για την τροπή που έχουν πάρει τα πράγματα στην περιοχή λόγω απολιγνιτοποίησης, τόσο για τους εργαζόμενους όσο και για την τοπική κοινωνία.

 

Πως σας φάνηκε το άρθρο;
+1
0
+1
0
+1
0

Κοινοποίηση σε

Facebook
X

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Στείλτε μας το παράπονο, την παρατήρηση, την καταγγελία, το σχόλιο, το αίτημα, την φωτογραφία σας και βοηθήστε να κάνουμε την, πόλη, την κοινωνία και τον τόπο μας ένα καλύτερο μέρος για εμάς και τα παιδιά μας. Στείλτε μήνυμα στο info@eordaialive.com ή πάρτε μας τηλέφωνο στο 6981893715 (Viber) Μην το σκέφτεσαι, η γνώμη και η γνώση σου ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΑ !