Σπαρτακος: Υποδεχόμαστε» τον κ. Μητσοτάκη με παράσταση διαμαρτυρίας

Eordaialive Team
1λ ανάγνωσης
ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ: Για να μην πούμε το νερό … νεράκι, στηρίζουμε τον αγώνα των εργαζομένων στις ΔΕΥΑ

Σπαρτακος: Υποδεχόμαστε» τον κ. Μητσοτάκη με παράσταση διαμαρτυρίας

 

 

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Η παρουσία του Πρωθυπουργού στην σημερινή (Δευτέρα 13.2.2023) εκδήλωση για το Αναπτυξιακό Πρόγραμμα της Δυτικής Μακεδονίας, δε θα πρέπει ούτε χαμόγελα να δημιουργήσει ούτε και ανυποψίαστους να μας αφήσει.

Την ώρα που σβήνουν λιγνιτικές μονάδες και συρρικνώνουν τις θέσεις εργασίας, έρχονται να παρουσιάσουν… αναπτυξιακά προγράμματα !!!

Θα είχαμε κάποια ελπίδα αν είχαν αρχίσει ήδη να γίνονται πράξη τα όσα ως τώρα είχαν εξαγγείλει, η τεράστια καθυστέρηση που χαρακτηρίζει την υλοποίησή τους δεν δικαιολογεί τέτοιου είδους κινήσεις.

Το Σωματείο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ, πιστό στις αποφάσεις των Διοικητικών του Συμβουλίων, θα βρίσκεται στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας  προκειμένου να διαμαρτυρηθεί και να θυμίσει τις πάγιες θέσεις του για την πραγματική ανάπτυξη και ευημερία της περιοχής.

Καλούμε τους συναδέλφους εργαζόμενους και κάθε έναν που νοιάζεται για το μέλλον του τόπου, να δώσουν δυναμικά το παρόν τους, στις 12 το μεσημέρι στην Περιφέρεια, για να στείλουμε με σαφήνεια το μήνυμα SOS που εκπέμπει η περιοχή μας.

 

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!