Σπάρτακος: Τέκνο συναδέλφου ο “ασημένιος” Χ. Καλαϊτζόπουλος

Eordaialive Team
1λ ανάγνωσης
ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ: Για να μην πούμε το νερό … νεράκι, στηρίζουμε τον αγώνα των εργαζομένων στις ΔΕΥΑ

Σπάρτακος: Τέκνο συναδέλφου ο “ασημένιος” Χ. Καλαϊτζόπουλος

 

 

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Δεύτερος στο βάθρο, ΠΡΩΤΟΣ στις καρδιές μας

Αυτός είναι ο Χρήστος Καλαϊτζόπουλος που χάρισε στην χώρα μας το πρώτο μετάλλιο (αργυρό) συμμετέχοντας στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Ανδρών / Γυναικών που διεξάγεται στο Κάλι

Ο «ασημένιος» Παγκόσμιος πρωταθλητής των Δελφινιών Πτολεμαΐδας σκόρπισε υπερηφάνεια και ρίγη συγκίνησης στο Πανελλήνιο με επίδοση στα 200 μέτρα πέδιλα, 1:35.76.

Μεγάλη χαρά και ικανοποίηση έφερε στον ΣΠΑΡΤΑΚΟ η είδηση της διάκρισης καθώς ο Χρήστος Καλαϊτζόπουλος είναι τέκνο συναδέλφου.

Είναι πολύ συγκινητικό, παιδιά της Περιφέρειας που δεν έχουν την «πολυτέλεια» να προετοιμαστούν σε αθλητικές δομές εφάμιλλες με αυτές των μεγάλων αστικών κέντρων, να πετυχαίνουν τέτοιες διακρίσεις.

Θερμά συγχαρητήρια στον Χρήστο, στους γονείς, τους προπονητές του και σε όλους όσους με την προσπάθειά τους δίνουν το παράδειγμα της προσπάθειας, του ζήλου, του αγώνα.

 

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!