ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ: ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΗ

Κοινοποιήστε το άρθρο

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

ΟΧΙ .-

 

 

Με συνθήματα, πανό και μαντινάδες που δεν αφήνουν καμία αμφιβολία σχετικά με τον τρόπο που συνδικάτα, εργαζόμενοι, φορείς, σύλλογοι και τοπικοί κοινωνία, ετοιμάζονται να αντιμετωπίσουν ενδεχόμενη πώληση μονάδων, υποδέχθηκε ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ τον υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Σταθάκη κατά την προσέλευσή του ΖΕΠ, όπου και βρέθηκε κληθείς να συμμετέχει σε έκτακτη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας.

Το θέμα, ένα και μοναδικό: ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗ ΔΕΗ

Ένα θέμα καθοριστικό όσο καθοριστική θα είναι και η τελική «μορφή» του σεναρίου του, για τους εργαζόμενους, την περιοχή, την εθνική οικονομία.

Νωρίτερα, το Προεδρείο και συνδικαλιστικά στελέχη του Σωματείου συμμετείχαν στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πτολεμαϊδας όπου και συζητήθηκε το θέμα των εξελίξεων στη ΔΕΗ, με το συμβούλιο να εκφράζει την κάθετη αντίρρησή του στην ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ και την πώληση μονάδων, ενώ θα συμμετέχει (όπως και στο παρελθόν) και σε όποιες μορφές αγώνα αποφασιστούν από τους εργαζόμενους.

Μία ανάσα πριν από το συλλαλητήριο που διοργανώνει η ΓΕΝΟΠ με τα σωματεία μέλη της στις 7 Απριλίου στην Πτολεμαϊδα, όπου και αναμένεται η επόμενη «γερή δόση» αντίστασης και αντίδρασης στα διαφαινόμενα, ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ –τόσο στη διαδικασία του Δημοτικού όσο και του Περιφερειακού συμβουλίου- διεμήνυσε για μία ακόμα φορά ότι ο αγώνας είναι ομόψυχος, ανένδοτος, ανυποχώρητος.

 

 

  • ΟΧΙ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΔΕΗ
  • ΟΧΙ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ
  • ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ

 

 

[mom_video type=”youtube” id=”SUn-jOUfrWI&t=2s”]

 

 

IMG 2984 IMG 2989 IMG 3012 IMG 3019 IMG 3035

 

 

 

Γραφείο Τύπου

Nikou asfaleies Ptolemaida

Στείλτε τη δική σας είδηση, σχόλιο, καταγγελία στο eordaialive.com Τηλεφωνικά στο 2463504856 – 6981893715, στο FaceBook , μέσω email στο info@eordaialive.com

Θεατρικοποίηση των ιστορικών ποιημάτων της Παρθένας Τσοκτουρίδου από την Παναρκαδική Ομοσπονδία Τορόντο του Καναδά

LOGISTIKO KOZANI
iordanidis ptolemaida
Xatzipavlidis Sinergio Ptolemaida