SMS στο 13033: Κανένα όριο στις μετακινήσεις, δεν θα μπει «κόφτης»

SMS στο 13033: Κανένα όριο στις μετακινήσεις, δεν θα μπει «κόφτης»

Περιεχόμενο

Καμία αλλαγή δεν θα υπάρξει προς το παρόν στη λειτουργία του πενταψήφιου αριθμού 13033, στον οποίο αποστέλλονται τα SMS για τις μετακινήσεις των πολιτών την περίοδο του lockdown, διαβεβαιώνει το υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης.

 

Επομένως, δεν τίθεται θέμα «κόφτη» στις μετακινήσεις των πολιτών και στα sms στο 13033, πράγμα το οποίο επιβεβαίωσε και ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Γρηγόρης Ζαριφόπουλος, ενώ πρόσθεσε ότι τα μηνύματα στο 13033 είναι θέμα ατομικής ευθύνης.

Μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα της ΕΡΤ (105,8) ο κ. Ζαριφόπουλος είπε ότι όσον αφορά στα sms ισχύουν όσα ίσχυαν και στο πρώτο lockdown.

 

Πως σας φάνηκε το άρθρο;
+1
0
+1
0
+1
0

Κοινοποίηση σε

Facebook
X

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Στείλτε μας το παράπονο, την παρατήρηση, την καταγγελία, το σχόλιο, το αίτημα, την φωτογραφία σας και βοηθήστε να κάνουμε την, πόλη, την κοινωνία και τον τόπο μας ένα καλύτερο μέρος για εμάς και τα παιδιά μας. Στείλτε μήνυμα στο info@eordaialive.com ή πάρτε μας τηλέφωνο στο 6981893715 (Viber) Μην το σκέφτεσαι, η γνώμη και η γνώση σου ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΑ !