Ενημέρωση με νέα και ειδήσεις από Πτολεμαΐδα, Εορδαία, Κοζάνη, Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ

Το Επιμελητήριο Κοζάνης ζητά από την Κυβέρνηση τη Λήψη άμεσων πρόσθετων μέτρων για  την Π.Ε. Κοζάνης που εντάσσεται στο επίπεδο 4 «Αυξημένου Κινδύνου» στον Χάρτη υγειονομικής ασφάλειας και προστασίας από τη λοίμωξη covid-19 (επιπλέον των όσων ισχύουν πανελλαδικά)

Κοινοποιήστε το άρθρο

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

 

 

Ενημερώνουμε τα  μέλη του Επιμελητηρίου Κοζάνης ότι, σύμφωνα με την Κ.Υ.Α.79752-30/12/2014 (ΦΕΚ 3623/31/12/2014 ΤΕΥΧΟΣ Β), η Διοίκηση έχει υποχρέωση να προβεί στην  βεβαίωση των οφειλόμενων  τελών ΓΕΜΗ (από το έτος 2015 έως 2018) στην Φορολογική Διοίκηση,  με ημερομηνία έναρξης της διαδικασίας την 1η Νοεμβρίου 2019. Η ανωτέρω υποχρέωση της «ΒΕΒΑΙΩΣΗΣ» των οφειλών δεν είναι δυνητικού χαρακτήρα, αλλά αναγκαστικού.

Παρακαλούμε να μεριμνήσετε άμεσα για την καταβολή του «Τέλους Διατήρησης Μερίδας» της επιχείρησής σας στο Γ.Ε.ΜΗ. μέσω του www.businessportal.gr . Επίσης μπορείτε να προσέρχεστε στην υπηρεσία μας (αυτοπροσώπως ή με τρίτο εξουσιοδοτημένο άτομο) για να  σας εκδίδουμε τα σχετικά έντυπα πληρωμής. Σημειώνεται ότι η εξόφληση των εν λόγω τελών γίνεται μόνο μέσω του τραπεζικού συστήματος.

Επίσης, επισημαίνεται ότι και οι Επιμελητηριακές συνδρομές είναι υποχρεωτικές μέχρι και το έτος 2014 και σε περίπτωση μη είσπραξης, θα πρέπει να βεβαιώνονται από τα Επιμελητήρια και να αποστέλλονται προς είσπραξη μέσω των Δ.Ο.Υ. σύμφωνα με τον Κώδικα Είσπραξης Δημοσίων Εσόδων.  Με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Κοζάνης, όσα μέλη έχουν ανεξόφλητες συνδρομές έως και το έτος 2014, εντός του Οκτωβρίου θα λάβουν ειδοποίηση «Ταχυπληρωμής» μέσω της ΕΛ.ΤΑ ΑΕ για την αποπληρωμή των ποσών που οφείλουν,  είτε στα ταμεία ΕΛ.ΤΑ., είτε μέσω των Τραπεζών τους με τη χρήση του Κωδικού Ηλεκτρονικής Πληρωμής που θα τους δοθεί.

Ακόμη, γίνεται γνωστό ότι όσα μέλη επιθυμούν να καταβάλλουν σε μηνιαίες δόσεις τα οφειλόμενα ποσά από Επιμελητηριακές Συνδρομές (δεν αφορά τα τέλη ΓΕΜΗ), θα πρέπει να προσέλθουν στην Υπηρεσία Μητρώου του Επιμελητηρίου και να αιτηθούν διακανονισμό των οφειλών αυτοπροσώπως ή με εκπρόσωπό τους (ο οποίος θα πρέπει να έχει εξουσιοδότηση με θεωρημένο από ΚΕΠ του γνήσιου της υπογραφής). Η ελάχιστη μηνιαία δόση ορίζεται στα 20 ευρώ.

Για περισσότερες πληροφορίες τα  μέλη μπορούν να απευθύνονται στην υπηρεσία Μητρώου και ΓΕΜΗ του Επιμελητηρίου Κοζάνης (Ι. Φαρμάκη 2, Κοζάνη) ή στο τηλ. 24610 34669.

 

ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ

 

Nikou asfaleies Ptolemaida

Στείλτε τη δική σας είδηση, σχόλιο, καταγγελία στο eordaialive.com Τηλεφωνικά στο 2463504856 – 6981893715, στο FaceBook , μέσω email στο info@eordaialive.com

Δείτε το νέο spot της ΔΙΑΔΥΜΑ
Pink Woman Ptolemaida
Xatzipavlidis Sinergio Ptolemaida
iordanidis ptolemaida