Σε ετοιμότητα η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας για τον προγραμματισμό της τουριστικής προβολής -Συνάντηση στο Υπουργείο Τουρισμού

24η Πρόσκληση σε συνεδρίαση της Περιφερειακής Επιτροπής της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας - Δια ζώσης

Περιεχόμενο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

 

[mom_video type=”youtube” id=”5sLgI-Xsrg0″]

Ενημέρωση για τη συνάντηση με την Υπουργό Τουρισμού Έλενα Κουντουρά έκανε το πρωί της Παρασκευής ο Αντιπεριφερειάρχης Παιδείας-Πολιτισμού-Τουρισμού και Αθλητισμού της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας  Θεόφιλος Ζυμπίδης.

Αναφερόμενος στα αποτελέσματα της συνάντησης, ο κ. Ζυμπίδης τόνισε ότι αντικείμενο ήταν η κατάθεση ενιαίου προγράμματος τουριστικής προβολής, με στόχο να υπάρξουν καλύτερα αποτελέσματα για την περιοχή μας και όλη τη χώρα.  Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, κατατέθηκαν προτάσεις για τον κλάδο της γούνας, τον θρησκευτικό, ιαματικό, και περιπατητικό τουρισμό, αλλά και τη γαστρονομία.

Επίσης, ο κ. Ζυμπίδης αναφέρθηκε στην προβολή του κλάδου της γούνας, στα εμπορικά καραβάνια που πρέπει να προχωρήσουν, αλλά και στο θρησκευτικό τουρισμό, στο πλαίσιο και του έτους Ελλάδας-Ρωσίας.

Το  τρίπτυχο «τουρισμός, πολιτισμός και επιχειρηματικότητα, είναι το βασικό τρίπτυχο, ώστε να έχουμε θετικά αποτέλεσμα» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Ζυμπίδης, ενώ πρόσθεσε ότι υπάρχει ετοιμότητα στο σχεδιασμό στους συγκεκριμένους άξονες, ώστε να επιτευχθούν τα επιθυμητά αποτελέσματα το επόμενο διάστημα σε συνεργασία με το υπουργείο Τουρισμού, του οποίου στελέχη θα βρεθούν στη Δυτική Μακεδονία το προσεχές διάστημα για την εκπόνηση του master plan.

 

Πως σας φάνηκε το άρθρο;
+1
0
+1
0
+1
0

Κοινοποίηση σε

Facebook
X

Στείλτε μας το παράπονο, την παρατήρηση, την καταγγελία, το σχόλιο, το αίτημα, την φωτογραφία σας και βοηθήστε να κάνουμε την, πόλη, την κοινωνία και τον τόπο μας ένα καλύτερο μέρος για εμάς και τα παιδιά μας. Στείλτε μήνυμα στο info@eordaialive.com ή πάρτε μας τηλέφωνο στο 6981893715 (Viber) Μην το σκέφτεσαι, η γνώμη και η γνώση σου ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΑ !