Ραχήλ Μακρή: «Αναζητείται εισαγγελέας στην Πτολεμαΐδα να ασκήσει το καθήκον του»

Eordaialive Team
2λ ανάγνωσης
Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Ραχήλ Μακρή: «Αναζητείται εισαγγελέας στην Πτολεμαΐδα να ασκήσει το καθήκον του»

Στις 9 Νοεμβρίου 2014, η μονάδα IV του ΑΗΣ Πτολεμαΐδας καταστράφηκε από φωτιά συμπαρασύροντας και την μονάδα ελέγχου ΙΙΙ, η οποία κάλυπτε τις ανάγκες θέρμανσης της πόλης της Πτολεμαΐδας.

Στις 11 Νοεμβρίου του 2014 μετά από συναντήσεις μου στον χώρο του ΑΗΣ, με συνδικαλιστές και εργαζόμενους και στην συνέχεια με στελέχη της ΔΕΗ, κατέθεσα την υπ´ αρίθμ. 4468/11-11-14 Ερώτηση και Αίτηση Κατάθεσης Εγγράφων  (Δείτε την ερώτηση εδώ: http://bit.ly/2i58pzf).

Μεταξύ των ερωτημάτων που έθετα στην Κυβέρνηση ΝΔ – ΠΑΣΟΚ ήταν και ο τρόπος διασφάλισης της λειτουργίας της τηλεθέρμανσης για την πόλη της Πτολεμαΐδας, αφού το ΑΗΣ Καρδιάς που απέμεινε να τροφοδοτεί με θερμό ατμό την τηλεθέρμανση της Πτολεμαΐδας μπορεί να καλύψει τις ανάγκες μόνο σε ήπιες καιρικές συνθήκες.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

 

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

 

Ακολούθησε μας στο Twitter

 

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Επιπρόσθετα, μεταξύ άλλων, ζήτησα να κατατεθούν εναλλακτικά πλάνα συμμετοχής σταθμών στην τηλεθέρμανση της πόλης σε περιπτώσεις πολύ χαμηλών θερμοκρασιών που θα μπορούσαν να προκαλέσουν βλάβη και να μείνει μια πόλη σε συνθήκες παγετού χωρίς θέρμανση.

Στις 7 Ιανουαρίου 2017 μια Βλάβη στις μονάδες 3 και 4 του Ατμοηλεκτρικού Σταθμού Καρδιάς της ΔΕΗ, που προκλήθηκε από τα προβλήματα παγετού, τέθηκαν εκτός λειτουργίας κατά την διάρκεια της νύκτας, με το θερμόμετρο στους -17 βαθμούς Κελσίου με αποτέλεσμα να μείνει χωρίς θέρμανση ολόκληρη η πόλη της Πτολεμαΐδας, ενώ μέχρι και αυτή την ώρα χιλιάδες νοικοκυριά παραμένουν χωρίς θέρμανση.

Ταυτόχρονα άφαντοι παραμένουν βουλευτές, συνδικαλιστές, Δήμαρχος και Περιφερειάρχης, όσοι δηλαδή όταν βρίσκονταν στην αντιπολίτευση δήλωναν ότι θα προτάξουν τα στήθη τους σε περίπτωση που η πόλη μείνει χωρίς θέρμανση.

Οι μάσκες έπεσαν και τελικά αποδεικνύεται ότι τα ταξιδάκια στα Υπουργεία που θύμιζαν μπουλούκι περιοδεύοντος θιάσου, ήταν καθαρά για την δημιουργία εντυπώσεων προς πολίτες που θεωρούν ιθαγενείς που ξεγελούν με καθρεφτάκια.

Εν τω μεταξύ η πόλη αναζητά εισαγγελέα να ασκήσει το καθήκον του και να σταματήσει τους επικίνδυνους οδηγούς του πολικού εξπρές.

 

Ραχήλ Μακρή

Πρώην Βουλευτής Ν. Κοζάνης

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!