“ΕΛΠΙΔΑ” Βάζεις μπρος τις μονταζιέρες όταν δεν θέλεις να συζητήσεις τα μείζονα !

Ποτέ ξανά κάτι που ονομάτισαν «ΔΙΚΑΙΟ» δεν ήταν τόσο ΑΔΙΚΟ Η Κυβέρνηση έβαλε….. το λύκο να φυλάει τα πρόβατα

Κοινοποιήστε το άρθρο

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

 

Ένα ατυχές γεγονός, που οφειλόταν στην ένταση της στιγμής και για το οποίο ο Περιφερειακός Σύμβουλος της Παράταξης μας ζήτησε άμεσα συγνώμη, διογκώθηκε εντέχνως και διαστρεβλώθηκε από τον Περιφερειάρχη, προσπαθώντας να πλήξει τον Σύμβουλο και την Παράταξη μας.

Η έκφραση του Συμβούλου μας, ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΙΑΣ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΡΦΩΣΕΙ ΑΠΟΨΗ, φυσικά και ΔΕΝ ΑΠΕΥΘΥΝΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ του Περιφερειακού Συμβουλίου ΟΠΩΣ ΕΝΤΕΧΝΑ ΚΑΙ ΨΕΥΔΩΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ και πολύ περισσότερο ΔΕΝ ΑΠΕΥΘΥΝΟΤΑΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ,ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΟ, αφού ακόμη και εμείς που παρακολουθούσαμε δεν ακούσαμε καν.

Ήταν ένα ξέσπασμα ενός ανθρώπου σε ένταση, ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΥ ΧΩΡΟ, θεωρώντας ότι είχε κλειστό το μικρόφωνό του.

Η συγνώμη, που ζήτησε άμεσα, έγινε δεκτή από την Πρόεδρο και το Περιφερειακό Συμβούλιο συνεχίστηκε κανονικά, ώσπου το θέμα επανέφερε «σκηνοθετημένα» περιφερειακός σύμβουλος της συμπολίτευσης, για να δώσει πάσα στον Περιφερειάρχη, να επιτεθεί ανοίκεια στον Περιφερειακό μας Σύμβουλο και να προχωρήσει σε μια πρωτοφανή κίνηση να διακόψει το Περιφερειακό Συμβούλιο.

ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΖΗΤΗΘΕΙ ΤΟ ΣΟΒΑΡΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΜΕΤΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΑΚΡΙΝΗΣ ; ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ.

ΤΑ ΟΣΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ, ΨΕΥΔΗ  ΚΑΙ ΑΝΕΔΑΦΙΚΑ ΑΝΕΦΕΡΕ Ο ΚΟΣ ΚΑΣΑΠΙΔΗΣ ΣΤΟ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΤΟΥ  ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΚΑΙ ΣΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ, ΛΙΓΟ ΜΕΤΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ, ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ Σ΄ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΘΕΣΜΙΚΗ ΕΚΤΡΟΠΗ.

Ένας Περιφερειάρχης οφείλει εκ της θέσεως του να κατευνάζει τα πνεύματα προκειμένου να συζητούνται με ηρεμία τα σοβαρά θέματα που έχουμε μπροστά και όχι να δυναμιτίζει ο ίδιος το Περιφερειακό Συμβούλιο, ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΟΤΑΝ ΤΟΣΟ Ο ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ, ΟΣΟ ΚΑΙ Η ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΖΗΤΗΣΑΝ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΜΑ.

Ο κος Στρατάκης δεν χρειάζεται πιστοποιητικά ήθους και αξιοσύνης από τον κο Κασαπίδη. Του τα έχει δώσει προ πολλού η κοινωνία της Φλώρινας γιατί ξέρει ότι αγωνίζεται για τα προβλήματα της.

Είναι φανερό ότι ο κος Κασαπίδης δεν αντέχει την θεσμική αντιπολίτευση που κάνουμε. Του προτείνουμε όμως να οπλιστεί με αντοχές, γιατί θα συνεχίσουμε με την ίδια σοβαρότητα, όση λάσπη και αν πετάξει στον ανεμιστήρα και όσες κακοπαιγμένες παραστάσεις και αν στήσει εις βάρος μας.

Τον καλούμε, αντί να ηθικολογεί ανέξοδα, με κουραστικούς μονολόγους και λόγια του αέρα, να ασχοληθεί με τα μείζονα ζητήματα του τόπου τα οποία μέχρι σήμερα αντιμετωπίζει ως απλός θεατής και τροχονόμος  των κυβερνητικών αποφάσεων που βάζουν ταφόπλακα στην περιοχή.

Από την πλευρά μας απευθυνόμαστε στους πολίτες και μόνο σε αυτούς και τους διαβεβαιώνουμε ότι η θα εξακολουθούμε να παλεύουμε για τα σοβαρά ζητήματα της Περιφέρειας, όσο και αν γινόμαστε δυσάρεστοι στον κο Κασαπίδη και την περιφερειακή του αρχή.

Γραφείο Τύπου

Συνδυασμού «ΕΛΠΙΔΑ»

 

 

Δείτε Επίσης

Σε νέα υψηλά επίπεδα το ηλεκτρικό ρεύμα αύριο
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Σε νέα υψηλά επίπεδα το ηλεκτρικό ρεύμα αύριο

Σε νέα υψηλά επίπεδα το ηλεκτρικό ρεύμα αύριο Σε υψηλά επίπεδα “σκαρφαλώνουν, αύριο Τρίτη οι τιμές της ηλεκτρικής ενέργειας. Αναλυτικά, σύμφωνα με τα στοιχεία του Χρηματιστηρίου Ενέργειας, η μέση τιμή

Διαβάστε περισσότερα »
ΟΑΕΔ: Οριστικοί πίνακες του προγράμματος επιταγών αγοράς βιβλίων 2021
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΟΑΕΔ: Οριστικοί πίνακες του προγράμματος επιταγών αγοράς βιβλίων 2021

ΟΑΕΔ: Οριστικοί πίνακες του προγράμματος επιταγών αγοράς βιβλίων 2021 Αναρτήθηκαν στον ιστότοπο του ΟΑΕΔ www.oaed.gr οι οριστικοί πίνακες δικαιούχων, αποκλειομένων και παρόχων βιβλιοπωλείων-εκδοτικών οίκων του προγράμματος χορήγησης Επιταγών αγοράς βιβλίων για το έτος 2021.

Διαβάστε περισσότερα »
ΑΑΔΕ: Τέσσερις νέες ψηφιακές εφαρμογές για τους φορολογούμενους
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΑΑΔΕ: Τέσσερις νέες ψηφιακές εφαρμογές για τους φορολογούμενους

ΑΑΔΕ: Τέσσερις νέες ψηφιακές εφαρμογές για τους φορολογούμενους   Όσα θα μπορούν να κάνουν με λίγα «κλικ» και χωρίς ταλαιπωρία οι πολίτες Ψηφιακές εφαρμογές που δίνουν τη δυνατότητα στους φορολογούμενους

Διαβάστε περισσότερα »
«Ανοίγει παράθυρο» για νέες παροχές - Στο τραπέζι κοινωνικό μέρισμα και φοροαπαλλαγές
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

«Ανοίγει παράθυρο» για νέες παροχές – Στο τραπέζι κοινωνικό μέρισμα και φοροαπαλλαγές

«Ανοίγει παράθυρο» για νέες παροχές – Στο τραπέζι κοινωνικό μέρισμα και φοροαπαλλαγές   «Ανοίγει παράθυρο» για επιπλέον μέτρα στήριξης σε ευάλωτα νοικοκυριά και νέες παροχές: Αν και η κυβέρνηση αναγκάστηκε να υιοθετήσει λόγω

Διαβάστε περισσότερα »
Έρχονται τα τέλη κυκλοφορίας πολλών ταχυτήτων - Τι ισχύει ανάλογα με την κατηγορία του οχήματος
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Έρχονται τα τέλη κυκλοφορίας πολλών ταχυτήτων – Τι ισχύει ανάλογα με την κατηγορία του οχήματος

Έρχονται τα τέλη κυκλοφορίας πολλών ταχυτήτων – Τι ισχύει ανάλογα με την κατηγορία του οχήματος   Τέλη κυκλοφορίας… πολλών ταχυτήτων καλούνται να πληρώσουν οι κάτοχοι οχημάτων για το 2022: Η

Διαβάστε περισσότερα »
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΘΗΤΙΚΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΨΗΦΙΑΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΘΗΤΙΚΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΨΗΦΙΑΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΘΗΤΙΚΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΨΗΦΙΑΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ   Στα πλαίσια του 7ου Διεθνούς Συνεδρίου της ΕΕΠΕΚ για την Προώθηση της Εκπαιδευτικής Καινοτομίας, παρουσιάστηκε ένα δίωρο εργαστήριο με θέμα

Διαβάστε περισσότερα »
Nikou asfaleies Ptolemaida

Στείλτε τη δική σας είδηση, σχόλιο, καταγγελία στο eordaialive.com Τηλεφωνικά στο 2463504856 – 6981893715, στο FaceBook , μέσω email στο info@eordaialive.com

Pink Woman Ptolemaida
iordanidis ptolemaida
Xatzipavlidis Sinergio Ptolemaida