πτολεμαιδα πλημμυρες 1

Πτολεμαϊδα: Πλημμύρισαν υπόγεια και έπεσαν δέντρα

stefanos tsikas ptolemaida teba pdm
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

[mom_video type=”youtube” id=”NdedFAyr4SE”]

 

Την επέμβαση των συνεργείων της Πυροσβεστικής υπηρεσίας, προκάλεσαν το βράδυ του Σαββάτου, οι σφοδρές  βροχοπτώσεις  που σημειώθηκαν για 3 περίπου ώρες στην περιοχή , έχοντας ως αποτέλεσμα να πλημμυρίσουν υπόγεια και να πέσουν δέντρα.

Την κατάσταση δυσχέρανε ακόμη περισσότερο, η διακοπή ρεύματος που σημειώθηκε λόγω των σφοδρών βροχοπτώσεων σε μεγάλο τμήμα της Πτολεμαίδας -και κυρίως στην Κάτω Πτολεμαίδα- αλλά και σε δημοτικές κοινότητες της Εορδαίας.

Σύμφωνα με ενημέρωση στην ΕΡΤ Κοζάνης, από το συντονιστικό της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στην Δυτική Μακεδονία, σε   περισσότερες από 20 περιπτώσεις  κλήθηκε η πυροσβεστική να παρέμβει για να αντιμετωπίσει πλημμύρες που σημειώθηκαν σε υπόγεια στην Πτολεμαϊδα, ενώ  από την ένταση της βροχής αλλά και τον αέρα που φυσούσε, κόπηκαν 4 δέντρα.

Μεμονωμένες  περιπτώσεις με αντλήσεις υδάτων , όπου χρειάστηκε να παρέμβει η Πυροσβεστική, υπήρξαν επίσης στις δημοτικές κοινότητες του Ανατολικού και του Αγίου Χριστοφόρου Εορδαίας, ενώ  λίγο μετά τις 11 το βράδυ, αποκαταστάθηκε και η  ηλεκτροδότηση, στο σύνολο σχεδόν της περιοχής.

 

 

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ-ΣΥΝΤΑΞΗ:  Αντώνης Μαυρίδης

Κοινοποιήστε το άρθρο