Πτολεμαιδα: Κινηματογραφικό στούντιο ο ΑΗΣ Πτολεμαΐδας

stefanos tsikas ptolemaida teba pdm
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Τις εγκαταστάσεις του ανενεργού  ΑΗΣ Πτολεμαίδας  προσφέρει η ΔΕΗ προκειμένου ο εξαιρετικός αυτός χώρος να  μετατραπεί σε κινηματογραφικό στούντιο, ενώ, ήδη,  βρίσκεται σε επαφή τόσο με τον αρμόδιο Υπουργό κ. Κρέτσο όσο και με μεγάλους οίκους- κολοσσούς  του Εξωτερικού για την επίτευξη του στόχου αυτού.

Τα παραπάνω ανέφερε στη διάρκεια χθεσινοβραδινής συνέντευξης Τύπου, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΕΗ  Μανόλης Παναγιωτάκης, ο οποίος, ανακοίνωσε σειρά δράσεων, που θα αποφέρουν εκατοντάδες θέσεις εργασίας στην περιοχή και θα δώσουν, ειδικότερα στους νέους, διέξοδο.

Μίλησε ακόμη για την αξιοποίηση 4250 στρεμμάτων, στα αποκατεστημένα εδάφη των Ορυχείων, μέσω της καλλιέργειας Αρωματικών φυτών, και ήδη η Επιχείρηση συζητά με σημαντική Εταιρεία η οποία διερευνά την καταλληλότητα του εδάφους. Υιοθετεί και θα ενισχύσει  τοπική ομάδα του Βόλεϊ, για να αναρριχηθεί  στην Α’ Εθνική κατηγορία, αποφέροντας στην Εορδαία  πολλαπλά οφέλη, ενώ, το ερχόμενο Καλοκαίρι θα διοργανωθεί στην Πτολεμαίδα ένα κάμπ Μπάσκετ με τον Παναγιώτη Γιαννάκη να αποκαλύπτει στα παιδιά  τα μυστικά του δημοφιλούς αθλήματος.

Ο Μανόλης Παναγιωτάκης, τόνισε με έμφαση, ότι η ΔΕΗ θα συνεχίζει και τα επόμενα χρόνια να είναι η ραχοκοκαλιά της Ενέργειας, ενώ, μέχρι και την πλήρη απολιγνιτοποίηση, θα διαδραματίζει,  μαζί με τη Δυτική Μακεδονία,  καθοριστικό ρόλο στην Ηλεκτροπαραγωγή

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ- ΣΥΝΤΑΞΗ: Μαίρη Κεσκιλίδου

Κοινοποιήστε το άρθρο

Η γνώμη σας μετρά. Σχολιάστε το άρθρο:

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.