11.9 C
Πτολεμαΐδα
29 Νοεμβρίου 2020Πτολεμαΐς: Η εκδήλωση της “Ομάδας πολιτών” που αντιτίθεται στις ανεμογεννήτριες με κεντρικό ομιλητή τον κύριο Κολοβό Χρήστο
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πτολεμαΐς: Η εκδήλωση της “Ομάδας πολιτών” που αντιτίθεται στις ανεμογεννήτριες με κεντρικό ομιλητή τον κύριο Κολοβό Χρήστο

Πολιτικός αναλυτής ο Πολιτίδης Χρήστος για το eordaialive.com

 

Ξέρετε, πολλοί  αντιμετωπίζουν αυτή την τεράστια καταστροφή του περιβάλλοντος μοιρολατρικά.

Επικρατεί  η άποψη  ότι πλέον όλα δεδομένα είναι, η ΔΕΗ τελείωσε, οι ανεμογεννήτριες ήδη σε μεγάλο βαθμό έχουν εγκατασταθεί και το master plan της καταστροφικής οικογένειας των Μητσοτάκηδων είναι πλέον μια πραγματικότητα.

Πεσιμισμός, μοιρολατρία, ηττοπάθεια…..

Δεν είναι έτσι όμως, αυτά τα κινήματα, είναι ζύμες, κρατούν ενεργά τα ένζυμα και δουλεύουν μέσα στην κοινωνία αργά, το σημαντικότερο όμως είναι ότι διατηρούν τον εαυτό τους ως “κοινωνικές ζύμες”.

Είχα έναν επιπρόσθετο λόγο να παραβρεθώ στην εκδήλωση και αυτός ήταν το όνομα του κυρίου Κολοβού.

Υπάρχουν άρθρα του στο δίκτυο για τα “ενεργειακά ζητήματα”  εκεί τον γνώρισα, είναι άτομο με πολιτική συγκρότηση, ανεξάρτητο πνεύμα και τα γραφόμενα του για τα  ζητήματα αυτά  έχουν επιστημονική υπόσταση με πλήρη τεκμηρίωση.

Είναι εξαίρετα άρθρα και σας προτρέπω να τα διαβάσετε, θα τα βρείτε πολύ εύκολα στο διαδίκτυο.

 Εστίασε βέβαια στις ανεμογεννήτριες, καλύπτοντας σε πολύ καλό βαθμό το θέμα, με την οικονομικότητα τους και τις επιρροές στο περιβάλλον και τον άνθρωπο.

Συνέκρινε σε οικονομικό επίπεδο τους διαφορετικούς τρόπους παραγωγής ηλεκτρισμού, μίλησε για το πλεονέκτημα του λιγνίτη και το σημαντικότερο για την “επάρκεια ισχύος” που ο λιγνίτης έχει και δεν το έχουν οι ΑΠΕ, το οποίο είναι κεφαλαιώδες ζήτημα στην επιλογή του μέσου που πρέπει να κάνει μια χώρα, διασφαλίζοντας τα γεωπολιτικά και γεωστρατηγικά της συμφέροντα.

 Εξαίρετοι ήταν στις αναλύσεις τους και ο κύριος Πράσσος Στέφανος, επίσης πολύ καλή τοποθέτηση ήταν του κυρίου Ταταρίδη (πρόεδρου του ΣΕΕΕΝ) και εκπληκτικός βέβαια ο εκπρόσωπος του κινήματος “ΣΟΣ ΒΕΡΜΙΟ”.

Ασφαλώς πρέπει να καταγραφεί η παντελής αδιαφορία τοπικών μέσων, κηδεμονευόμενων συγκεκριμένων συμφερόντων και επίσης και η παντελής έλλειψη των ανθρώπων που ψηφίσαμε ως εκπροσώπους μας στον Δήμο  Εορδαίας.

Κύριοι δεν σας ενδιαφέρει τι γίνεται στην Πόλη που εκλεγήκατε;

Αν θα ερχόταν κάποιοι ακροδεξιοί φωνασκούντες, σάπιοι ήρωες  των τηλεπαράθυρων  θα καμαρώνατε σαν γύφτικα σκεπάρνια δίπλα τους.

Φυσικά έχετε την ψευδαίσθηση ότι η πολιτική υπεραξία παράγεται εκεί, θα διαψευσθείτε….

 Καιρός γαρ εγγύς.

 

Πτολεμαΐς: Η εκδήλωση της “Ομάδας πολιτών” που αντιτίθεται στις ανεμογεννήτριες με κεντρικό ομιλητή τον κύριο Κολοβό Χρήστο 5 Πτολεμαΐς: Η εκδήλωση της “Ομάδας πολιτών” που αντιτίθεται στις ανεμογεννήτριες με κεντρικό ομιλητή τον κύριο Κολοβό Χρήστο 6 Πτολεμαΐς: Η εκδήλωση της “Ομάδας πολιτών” που αντιτίθεται στις ανεμογεννήτριες με κεντρικό ομιλητή τον κύριο Κολοβό Χρήστο 7 Πτολεμαΐς: Η εκδήλωση της “Ομάδας πολιτών” που αντιτίθεται στις ανεμογεννήτριες με κεντρικό ομιλητή τον κύριο Κολοβό Χρήστο 8Φόρτωση....
Στείλτε τη δική σας είδηση, σχόλιο, καταγγελία στο eordaialive.com Τηλεφωνικά στο 6981893715, στο facebook , μέσω email στο info@eordaialive.com.

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησης. Συνεχίζοντας την περιήγηση στον ιστότοπο, αποδέχεστε τη χρήση cookies. Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες, πατήστε "Περισσότερα". Αποδοχή Περισσότερα

ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ
Νέο πακέτο μέτρων για την στήριξη της εργασίας και της…

Πρέπει να δημιουργηθεί Νομός Εορδαίας με Πρωτεύουσα την Πτολεμαΐδα;

    Συνολικά ψήφισαν: 1869

Loading ... Loading ...

Eordaialive στην καρδία της Κοινωνίας!