Πτολεμαΐδα: Στη Βουλή η λειτουργία του ΤΕΠ Μποδοσάκειου

Eordaialive Team
1λ ανάγνωσης
Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Πτολεμαΐδα: Στη Βουλή η λειτουργία του ΤΕΠ Μποδοσάκειου

Τις ελλείψεις γιατρών, που υπάρχουν στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου Πτολεμαίδας φέρνουν με ερώτησή τους στη Βουλή προς τον υπουργό Υγείας, Ανδρέα Ξανθό, οι βουλευτές του ΚΚΕ, Σάκης Βαρδαλής και Γιάννης Δελής. Όπως επισημαίνουν οι ελλείψεις γιατρών δημιουργούν πρόβλημα στη λειτουργία και στην εφημερία του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών  τα οποία δε λύνονται με τη μεταφορά Γενικών Γιατρών από Κέντρα Υγείας και Αγροτικά Ιατρεία.

Οι δύο βουλευτές του ΚΚΕ ρωτούν τον υπουργό Υγείας ποια άμεσα μέτρα θα λάβει η κυβέρνηση για να συσταθούν και να προκηρυχτούν άμεσα θέσεις γιατρών του ΕΣΥ στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου Πτολεμαίδας, αλλά και πως θα καλυφθούν άμεσα τα κενά σε προσωπικό όλων ειδικοτήτων και αν θα εξασφαλιστεί η χρηματοδότηση του Νοσοκομείου για τη συνέχιση της λειτουργίας και αναβάθμισης των κλινικών και των Μονάδων του καθώς και για την κάλυψη των αναγκών σε υλικοτεχνική υποδομή.

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ – Σύνταξη: Μάκης Νασιάδης

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

 

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

 

Ακολούθησε μας στο Twitter

 

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!