20190910 194217

Πτολεμαΐδα: Οργανωμένες διακοπές επέλεξαν οι κάτοικοι της Εορδαίας

stefanos tsikas ptolemaida KDAP ARLEKINOS
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στις οργανωμένες διακοπές – πακέτα- που προσφέρουν  τουριστικά γραφεία στρέφονται οι κάτοικοι της Πτολεμαΐδας και της ευρύτερης περιοχής της Εορδαίας, για οικονομικούς λόγους,  ενώ, όσοι θα ταξιδέψουν μεμονωμένα επιλέγουν τους πλησιέστερους τουριστικούς προορισμούς.

eordaialive

Η εμπειρία από τις φετινές καλοκαιρινές αποδράσεις, έδειξε, ότι οι ημερήσιες εκδρομές κερδίζουν ολοένα και περισσότερα «έδαφος» ενώ, οι τετραήμερες και πενταήμερες διακοπές σε μακρινούς νησιωτικούς, και όχι μόνο, τόπους, έχουν αντικαταστήσει, λόγω οικονομικής κρίσης, τα δεκαήμερα και δεκαπενθήμερα που ανήκουν στο παρελθόν.

eordaialive

Οι τουριστικοί πράκτορες κάνουν λόγο για ένα καλό, από την άποψη της κίνησης, καλοκαίρι, αποδοτικότερο συγκριτικά με πέρυσι, ενώ, μεταξύ άλλων, οι Κυκλάδες, οι Σποράδες, τα νησιά του Βορειοανατολικού Αιγαίου, τα Κύθηρα, η Πελοπόννησος, κρατούν τα  σκήπτρα της πρωτιάς στις προτιμήσεις των εκδρομέων. Ένα  Ξενοδοχείο, δίπλα στη Θάλασσα, με τις καλλίτερες τιμές, χωρίς υποβαθμισμένες παροχές υπηρεσιών, είναι το συνηθέστερο αίτημα που διατυπώνουν οι πελάτες στα τοπικά τουριστικά πρακτορεία

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ- ΣΥΝΤΑΞΗ: Mαίρη Κεσκιλίδου

Κοινοποιήστε το άρθρο

Tagged