Ενημέρωση με νέα και ειδήσεις από Πτολεμαΐδα, Εορδαία, Κοζάνη, Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Πτολεμαΐδα: Οι στόχοι και το στοίχημα της Τεχνικής Κολύμβησης, μετά τα Παγκόσμια μετάλλια

Κοινοποιήστε το άρθρο

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Οι  πανευρωπαϊκοί  αγώνες τεχνικής κολύμβησης το 2020 και το Παγκόσμιο πρωτάθλημα ανδρών-γυναικών του αθλήματος το 2021, είναι οι δύο μεγάλοι  στόχοι στους οποίους στρέφεται πλέον το μεγάλο ενδιαφέρον των αθλητών και της ομάδας των Δελφινιών Πτολεμαϊδας, μετά τα παγκόσμια μετάλλια που κατέκτησαν πρόσφατα με την Εθνική ομάδα στην Αίγυπτο, τα δύο δίδυμα αδέλφια Χρήστος και Πάρις Καλαϊτζόπουλος.

Σε  μόλις 4 χρόνια από την λειτουργία του τμήματος Τεχνικής Κολύμβησης στην Πτολεμαϊδα, η ανάπτυξη  του αθλήματος θεωρείται  ραγδαία , καταγράφοντας ήδη  εξαιρετικά αποτελέσματα, με τους  δύο Παγκόσμιους  πρωταθλητές και την συμμετοχή αθλητών στην Εθνική ομάδα, όπως και τις  επιτυχίες πανελληνιονικών, πανελλήνια ρεκόρ και  σημαντικές ευρωπαϊκές επιδόσεις και διακρίσεις.

«Με πείσμα, πρόγραμμα, οργάνωση και  προσήλωση στους στόχους μας, εργαζόμαστε εντατικά  για να έρθουν ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες των αθλητών μας», τόνισε  σε συνέντευξη του στην ΕΡΤ Κοζάνης, ο Προπονητής Τεχνικής Κολύμβησης στα «Δελφίνια Πτολεμαϊδας» Δημήτρης Καραγιάννης, υπογραμμίζοντας ότι «τα πρόσφατα χρυσά και χάλκινα παγκόσμια  μετάλλια των δύο αθλητών Χρήστου και Πάρι Καλαϊτζόπουλου, ήταν  μόνο η αρχή».

Στο πολύ σύγχρονο  Δημοτικό Κολυμβητήριο Πτολεμαϊδας,  προπονείται ήδη μία πολύ δυνατή ομάδα 25  αθλητών του Συλλόγου των Δελφινιών, η  οποία ολοένα και περισσότερο πρωταγωνιστεί  και δίνει υποσχέσεις για ένα πολύ λαμπρό μέλλον, μέσα  από την μεθοδική δουλειά που γίνεται από  τον Προπονητή Δημήτρη Καραγιάννη, τον γυμναστή των αθλητών Παναγιώτη Σπανόπουλο, τον Έφορο του τμήματος  Ζήση Ραδουνισλή, καθώς και όλη την διοίκηση, τους εθελοντές και τους υποστηρικτές της Ομάδας.

Οι πρόσφατες παγκόσμιες επιτυχίες  των δύο αθλητών από την Πτολεμαϊδα , έφεραν μεγάλο  ενθουσιασμό και ενίσχυσαν ακόμη περισσότερο το θετικό κλίμα στην ομάδα Τεχνικής Κολύμβησης  των «Δελφινιών  Πτολεμαϊδας» , κάτι που «ανεβάζει ακόμη πιο ψηλά τον πήχη» και απαιτεί περισσότερη  στήριξη από την Πολιτεία, την Περιφέρεια Δυτ. Μακεδονίας και τον Δήμο Εορδαίας.

Προπονητές, αθλητές, διοίκηση και γονείς, κάνουν λόγο για «πολύ ευνοϊκό έδαφος», προκειμένου να αναπτυχθεί ακόμη περισσότερο το άθλημα της Τεχνικής Κολύμβησης στην περιοχή τα επόμενα χρόνια, αλλά και να διοργανωθούν στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του  Δημοτικού   Κολυμβητηρίου  Πτολεμαϊδας , υψηλού επιπέδου αγώνες και συναντήσεις, κάτι που είχε γίνει κατά το παρελθόν,  με ιδιαίτερη αθλητική και οργανωτική επιτυχία.

ΕΡΤ  ΚΟΖΑΝΗΣ-ΣΥΝΤΑΞΗ: Αντώνης  Μαυρίδης

Anagnostis Ptolemaida
Nikou asfaleies Ptolemaida

Στείλτε τη δική σας είδηση, σχόλιο, καταγγελία στο eordaialive.com Τηλεφωνικά στο 2463504856 – 6981893715, στο FaceBook , μέσω email στο info@eordaialive.com

Δείτε το νέο spot της ΔΙΑΔΥΜΑ
Pink Woman Ptolemaida
Xatzipavlidis Sinergio Ptolemaida
iordanidis ptolemaida