Ενημέρωση με νέα και ειδήσεις από Πτολεμαΐδα, Εορδαία, Κοζάνη, Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Πτολεμαΐδα: Μέχρι τα τέλη του 2021 η σύνδεση Καρδιάς και Εργατικών Κατοικιών με την Τ/Θ

Πτολεμαΐδα: Μέχρι τα τέλη του 2021 η σύνδεση Καρδιάς και Εργατικών Κατοικιών με την Τ/Θ

Κοινοποιήστε το άρθρο

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Με γοργούς ρυθμούς προχωρούν οι εργασίες σύνδεσης του Οικισμού της Καρδιάς και των διπλανών Εργατικών κατοικιών Πτολεμαΐδας με το δίκτυο της Τηλεθέρμανσης Πτολεμαΐδας και εκτιμάται, ότι μέχρι τα τέλη του τρέχοντος έτους θα είναι εφικτή η παροχή θερμικής ενέργειας, οπότε και υλοποιείται το πάγιο αίτημα των κατοίκων που διαμένουν εκεί.

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Τηλεθέρμανσης Πτολεμαΐδας Δημήτρης Καρακασίδης τονίζει, ότι “η Επιχείρηση είναι καθ όλα έτοιμη να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της έναντι των νέων καταναλωτών μετά και την ολοκλήρωση των εργασιών, που έχουν απομείνει”.

Σε ό,τι αφορά στη σύνδεσης με το δίκτυο της Τ/Θ οκτώ οικισμών της Εορδαίας, που βρίσκονται πλησίον της πόλης, όταν θα έχει επιτευχθεί η διασύνδεση του Αγωγού μεταφοράς θερμικής ενέργειας από την Πτολεμαΐδα V -οι σχετικές μελέτες έχουν εκπονηθεί- θα πρέπει για την υλοποίηση του έργου να εξευρεθεί η ανάλογη χρηματοδότηση. Το κόστος για το έργο αυτό υπολογίζεται στα είκοσι (20) εκατ. ευρώ.

Μαίρη Κεσκιλίδου

Nikou asfaleies Ptolemaida

Στείλτε τη δική σας είδηση, σχόλιο, καταγγελία στο eordaialive.com Τηλεφωνικά στο 2463504856 – 6981893715, στο FaceBook , μέσω email στο info@eordaialive.com

Δείτε το νέο spot της ΔΙΑΔΥΜΑ
Pink Woman Ptolemaida
iordanidis ptolemaida
Xatzipavlidis Sinergio Ptolemaida