Πτολεμαΐδα: Φωτογραφίες μίας «άλλης ματιάς»

Eordaialive Team
2λ ανάγνωσης
Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Πτολεμαΐδα: Φωτογραφίες μίας «άλλης ματιάς»

Δυνατές στιγμές χαράς και συγκίνησης για τα μέλη της φωτογραφικής ομάδας του Συλλόγου «Έκφραση» Πτολεμαϊδας, αλλά και  όμορφες  εικόνες με μία «άλλη διεισδυτική ματιά» για τους λάτρεις της φωτογραφίας, «χάρισαν» τα εγκαίνια της πρώτης φωτογραφικής έκθεσης, τα  οποία πραγματοποιήθηκαν χθες Τετάρτη  , στο Cafe & bar«Φλώ»,  στην Πτολεμαϊδα.

ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠΑΊΩΑΝΝΟΥ«Πρόκειται για μία Έκθεση φωτογραφίας με διευρυμένη θεματολογία, η οποία περιλαμβάνει αστικά και φυσικά τοπία, ανθρωποκεντρικές προσεγγίσεις και σκηνές δρόμου που αναδεικνύουν και τον πλουραλισμό της φωτογραφικής ομάδας», τόνισε στην ΕΡΤ Κοζάνης, ο δάσκαλος του φωτογραφικού τμήματος και γνωστός με πανελλαδικές διακρίσεις φωτογράφος, Κώστας Παπαϊωάννου.

Ολοένα και περισσότερος κόσμος οδηγείται στην  φωτογραφία και όπως υποστηρίζει ο Κώστας Παπαϊωάννου, «η ενασχόληση με την φωτογραφία, αλλάζει και τον τρόπο που βλέπει κανείς τα πράγματα».

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

 

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

 

Ακολούθησε μας στο Twitter

 

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

ΜΑΡΙΑ ΛΑΖΑΡΙΔΟΥΜε την άποψη αυτή άλλωστε συμφωνεί και η Μαρία Λαζαρίδου, από την φωτογραφική ομάδα του Πολιτιστικού Συλλόγου «Έκφραση» Πτολεμαϊδας, η οποία σημειώνει ότι «έχει αλλάξει εντελώς η ματιά που παρατηρούμε και βλέπουμε  τα πράγματα στο κάθε τι γύρω μας».

Η χαρά και η ικανοποίηση  για την διοργάνωση της πρώτης φωτογραφικής έκθεσης μετά από έναν χρόνο μαθημάτων φωτογραφίας στον Σύλλογο, ήταν διάχυτη στα μέλη της φωτογραφικής ομάδας στην Πτολεμαϊδα κατά την διάρκεια των εγκαινίων, όπως ανέφερε  στην ΕΡΤ Κοζάνης, η Μαρία Λαζαρίδου.

Η φωτογραφική έκθεση θα λειτουργεί καθημερινά, Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 6 το απόγευμα  έως τις 9 το βράδυ και τα Σαββατοκύριακα από 11 π.μ  έως 1.30 μ.μ και από τις 6  έως τις 9 μ.μ.

Μέχρι και τις 19 Μαρτίου, στον  ειδικά διαμορφωμένο χώρο  του Cafe & bar «Φλώ» στην Πτολεμαϊδα, θα εκτίθενται συνολικά Είκοσι οκτώ (28)  φωτογραφικά έργα , της  Petyas Vladimirova, Γιάννας Θεοδώρου, Δημήτρη Καλαϊτζή, Μαρίας Λαζαρίδου, Μαριάνας Κοσμίδου, Αντώνη Μαυρίδη και Χρήστου Παπαδόπουλου.

 

Πηγή: ert.gr

Συντάκτης:

Αντώνης Μαυρίδης

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!