Πτολεμαΐδα :Ευχαριστήριο Πολιτιστικού Συλλόγου « ΥΨΙΚΑΜΙΝΟΣ»

Πτολεμαΐδα: Η ΥΨΙΚΑΜΙΝΟΣ παρουσιάζει την μουσική παράσταση Ό, τι αγαπώ θα ζει για πάντα.

Περιεχόμενο

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος ΥΨΙΚΑΜΙΝΟΣ θα ήθελε να ευχαριστήσει όλες και όλους όσους συμμετείχαν στην μουσική παράσταση “Ό,τι αγαπώ θα ζει για πάντα” με τον Γρηγόρη Βαλτινό σε σύμπραξη με το Μουσικό Σχολείο Πτολεμαΐδας, η οποία χρηματοδοτήθηκε από το Υπουργείο Πολιτισμού
Λίγες μέρες μετά την εκδήλωση και λίγες πριν η πόλη της Πτολεμαΐδας φορέσει τα γιορτινά της, θεωρούμε χρέος μας να ευχαριστήσουμε από καρδιάς 
Το Μουσικό Σχολείο, που δέχτηκε την πρόσκλησή μας να σχεδιάσουμε και να υλοποιήσουμε την εκδήλωση αυτή.Ο κόπος των μαέστρων των συνόλων καθώς και όλα τα παιδιά που συμμετείχαν σε αυτά, είναι ένας από τους κυριότερους παράγοντες της επιτυχίας της εκδήλωσης.
Τον Γρηγόρη Βαλτινό, τον οποίο και θεωρούμε μέρος της ΥΨΙΚΑΜΙΝΟΥ και όλον αυτόν τον καιρό ήταν σε διαρκή επικοινωνία με το Μουσικό Σχολείο για τον καλύτερο προγραμματισμό μιας και οι μέρες που συναντήθηκαν ήταν μόλις δύο.
Την σχολή χορού του Στέφανου Δάφκα που πλαισίωσε χορευτικά κάποια από τα κομμάτια δίνοντας έναν διαφορετικό τόνο.
Ξεχωριστά ευχαριστούμε τα μέσα μαζικής ενημέρωσης που στάθηκαν δίπλα μας από την πρώτη στιγμή που ανακοινώσαμε την συγκεκριμένη εκδήλωση και την στήριξαν με κάθε δυνατό τρόπο.
Τέλος, αφού πρώτα ζητήσουμε συγγνώμη απ‘ όσους χρειάστηκε να φύγουν λόγω έλλειψης θέσεων, ευχαριστούμε τους πολίτες της Πτολεμαΐδας, αλλά και της ευρύτερης περιοχής,-καθήμενους και ορθίους- που έγιναν μέρος αυτός της όμορφης βραδιάς και μαζί ταξιδέψαμε στα μονοπάτια της μουσικής.
Η ΥΨΙΚΑΜΙΝΟΣ έχοντας βαθιά επιθυμία να γίνει η Πτολεμαΐδα το κέντρο πολιτισμού της Δυτικής Μακεδονίας συνεχίζει να προσπαθεί να παράγει πολιτισμό έχοντας σαν πεποίθηση πως μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε.
Με προσμονή για όσα έρχονται
σας ευχαριστούμε θερμά
Πως σας φάνηκε το άρθρο;
+1
0
+1
0
+1
0

Κοινοποίηση σε

Facebook
X

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Στείλτε μας το παράπονο, την παρατήρηση, την καταγγελία, το σχόλιο, το αίτημα, την φωτογραφία σας και βοηθήστε να κάνουμε την, πόλη, την κοινωνία και τον τόπο μας ένα καλύτερο μέρος για εμάς και τα παιδιά μας. Στείλτε μήνυμα στο info@eordaialive.com ή πάρτε μας τηλέφωνο στο 6981893715 (Viber) Μην το σκέφτεσαι, η γνώμη και η γνώση σου ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΑ !