Πτολεμαΐδα: Εκλογές με καθυστέρηση εννέα μηνών

Eordaialive Team
1λ ανάγνωσης
Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Πτολεμαΐδα: Εκλογές με καθυστέρηση εννέα μηνών

Σε σύγχυση των καταστατικών λειτουργίας, αποδίδεται το θέμα που έχει δημιουργηθεί στον Αγροτικό Συνεταιρισμό Πτολεμαΐδας, με συνέπια και κατόπιν δικαστικής απόφασης, να έχει οριστεί προσωρινή διοίκηση, που κίνησε ήδη τις διαδικασίες διεξαγωγής  εκλογών για την ανάδειξη νέου Δ Σ  και αλλαγής του καταστατικού.

Κατά τον προσωρινό Πρόεδρο Αργύρη Δημάκη το καταστατικό του 2013 προέβλεπε λήξη της θητείας της  μέχρι πρότινος διοίκησης σε διάστημα τριών ετών- Ιούνιος 2016- ενώ εκείνο που συντάχθηκε το 2015 όριζε τον χρόνο θητείας στα τέσσερα έτη, για να διαπιστωθεί, ότι ίσχυαν τα προβλεπόμενα του πρώτου καταστατικού. Ο κ.  Δημάκης, κάνει λόγο για τακτικές αλλαγές των όρων των καταστατικών των Νέων Συνεταιρισμών, που υποδεικνύει το αρμόδιο Υπουργείο.

Οι εκλογές για την ανάδειξη Νέας Διοίκησης και αλλαγής του καταστατικού του Αγροτικού Συνεταιρισμού Πτολεμαΐδας, θα διεξαχθούν στις 16 Μαρτίου.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

 

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

 

Ακολούθησε μας στο Twitter

 

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ – ΣΥΝΤΑΞΗ: Μαίρη Κεσκιλίδου

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!