Πτολεμαΐδα: Δίνουμε μυελό των οστών και ελπίδα για να σωθεί συμπολίτισσα μας

Περιεχόμενο

Να αποδείξουν έμπρακτα το ενδιαφέρον τους για να σωθεί μία γυναίκα που νοσεί από λευχαιμία και θα πρέπει το συντομότερο δυνατόν να υποβληθεί σε μεταμόσχευση μυελού των οστών, ζητά από τους πολίτες της Πτολεμαΐδας και της ευρύτερης περιοχής η Ομάδα Εθελοντισμού « Ανδρόνικος», με την προσέλευση τους στη σημερινή εκδήλωση Δωρεάς Μυελού των Οστών. Οι Εθελοντές θα βρίσκονται μέχρι τις 3 μετά το μεσημέρι, στον πεζόδρομο της Οδού Περδίκκα προκειμένου να εξυπηρετήσουν τους Δότες που θα προσέλθουν εκεί, δίδοντας με τη χρήση μπατονέτας, επίχρισμα σάλιου, αλλά και την ελπίδα στη συμπολίτισσα μας, που αναζητά εναγωνίως μόσχευμα.

 

Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Πτολεμαΐδα: Δίνουμε μυελό των οστών και ελπίδα για να σωθεί συμπολίτισσα μας

 

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ- ΣΥΝΤΑΞΗ: Μαίρη Κεσκιλίδου

Πως σας φάνηκε το άρθρο;
+1
0
+1
0
+1
0

Κοινοποίηση σε

Facebook
X

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Στείλτε μας το παράπονο, την παρατήρηση, την καταγγελία, το σχόλιο, το αίτημα, την φωτογραφία σας και βοηθήστε να κάνουμε την, πόλη, την κοινωνία και τον τόπο μας ένα καλύτερο μέρος για εμάς και τα παιδιά μας. Στείλτε μήνυμα στο info@eordaialive.com ή πάρτε μας τηλέφωνο στο 6981893715 (Viber) Μην το σκέφτεσαι, η γνώμη και η γνώση σου ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΑ !